Kiralık oyuncunu geri çağırabilmen için kontratında " Geri çağırılabilir " seçeneğinin olması gerekiyor.Muhtemelen o yoktur ve bu sebeple kiralık sözleşmesi bitene kadar çağıramazsın.
Football Manager 2011 Genel Konular Kategorisinde ve Football Manager 2010 Genel Konular Forumunda Bulunan Kiralık Oyuncuyu Geri Çağırma Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> arkadaşlar man city i aldım kendi taktigimi koydum bir de baktım robinho yok kiralık santos diye bi takımda nasıl çagıra ...
arkadaşlar man city i aldım kendi taktigimi koydum bir de baktım robinho yok kiralık santos diye bi takımda nasıl çagıra bilirim ofansif ortasahanın orta sında bi oyuncu lazım hem pas hem şut acısından robinhoyu nasıl çagırabilirim ?
Kiralık oyuncunu geri çağırabilmen için kontratında " Geri çağırılabilir " seçeneğinin olması gerekiyor.Muhtemelen o yoktur ve bu sebeple kiralık sözleşmesi bitene kadar çağıramazsın.
hm sagol teşekkürler man city leyim de amc oyuncu alsammı acaba yoksa amc siz mi oynasam kanat larla hani ? yada amc önerirsen hangisini önerirsin
AMC alacaksan Eden Hazard'ı alabilirsin.Çok yetenekli bir oyuncu 1-2 sezon sonra daha da harika oluyor.
Barcelona'da Tiago var oda çok iyidir Amc alıcaksan işini görür
Hazard, Modric öneririm. Tony Kroos kiralık olmasa o da güzel olurdu. İtalyada Marek Hamsik var, ona da bir bak derim..
Bak Bernardo var 19 yasında cok'da ucuz onu al cok ısıne yarıcaktır hem duran toplarda hemde gerıye kalanlarda![]()
Hazard'ı al.Rakip defansı dağıtıyor.
[SIGPIC][/SIGPIC]Bizim sevdamız boş tribünler önünde belediye çalışanlarıyla maç izlemektir.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)