Bu Bendede Oluyor Hemde Çok İyi Giderken Bende Şöyle Düşündüm Eğer Tatile Çıkıyorsanız Yardımcı Antrenör Sizin Yerinize Kötü Konuşmalar Yapıyor Bundan Kaynaklanıyor Diye Düşünüyorum.
Football Manager 2011 Genel Konular Kategorisinde ve Football Manager 2010 Genel Konular Forumunda Bulunan Takım İçindeki Birlik ve Beraberlikten Şüpheliymişler? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Bursaspor'u yönetiyorum.8-9 futbolcumdan aynı mesaj geldi.Takım içindeki birlik ve beraberlikten şüphe duyuyorlarmış.Bu neden oluyor?Ve nasıl düzeltebilirim bu durumu?...
Bursaspor'u yönetiyorum.8-9 futbolcumdan aynı mesaj geldi.Takım içindeki birlik ve beraberlikten şüphe duyuyorlarmış.Bu neden oluyor?Ve nasıl düzeltebilirim bu durumu?
Futbol'dan habersiz kalmayın.
FUTBOLMG ile güncel futbolun hem keyfini sürün hem de an be an takip edin.
Bu Bendede Oluyor Hemde Çok İyi Giderken Bende Şöyle Düşündüm Eğer Tatile Çıkıyorsanız Yardımcı Antrenör Sizin Yerinize Kötü Konuşmalar Yapıyor Bundan Kaynaklanıyor Diye Düşünüyorum.
Bazı oyuncular ilk 11 oynamayınca mutsuz oluyor ve takım içindeki birlik beraberliği bozuyorlar bunun için galiba.
Şükürler olsun ki Galatasaraylıyım . Başımız Dik , Alnımız Ak.
Evet sorun tatil tatile çıkarsan böyle konuşuyorlar, tatile çıkacaksan çok iyi bir asistannın olması şart yoksa kötü yorumlarla oyuncuları etkiliyor.
Gücüne güç katmaya geldik,
Formanda ter olmaya geldik,
Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ
Barbaros meydanında dün gibi sevdan,
Derin bir nefes çektik abbasağadan,
Bir umudum sensin anlıyormusun,
Hayat yaşanmıyor ki senle olmadan Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ
Hep ilk 11 de oynattığım adamlardan geldi.Bende maaşlar yüzünden olabilir diye düşündüm.
valla ben pek tatile çıkmam hatta hiç çıkmam ama yine de bende de olmuştu böyle birlik beraberlikten şüpheli vs. hatta takımın en önemli oyuncuları da böyle düşünüyordu. Ben o oyuncuların çoğunu sene sonunda gönderdim ve öyle bir sorun kalmadısen de öyle yapabilirsin çünkü ben çok gıcık olmuştum o oyunuculara sene sonunda hepsini gönderdim rahatladım
![]()
FC Porto'dan sonra, Blackburn Rovers FC ile yeni bir macera
Kariyer için tıkla..
Eski nick : caqrioz
çoğunu gönderdim.Ama Sercan Yıldırım'ı gönderemem.Onun gibi adamı almaya param yetmez![]()
Ya sözleşme imzala yada gönder çözüm bu, övünce hiç bir şey olmuyor![]()
Gücüne güç katmaya geldik,
Formanda ter olmaya geldik,
Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ
Barbaros meydanında dün gibi sevdan,
Derin bir nefes çektik abbasağadan,
Bir umudum sensin anlıyormusun,
Hayat yaşanmıyor ki senle olmadan Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)