twitter facebook steam
Toplam 3 sayfa BirinciBirinci 123
Konuda toplam 24 mesaj bulunuyor.

Takım İçindeki Birlik ve Beraberlikten Şüpheliymişler?

Football Manager 2011 Genel Konular Kategorisinde ve Football Manager 2010 Genel Konular Forumunda Bulunan Takım İçindeki Birlik ve Beraberlikten Şüpheliymişler? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Takım ıcınden bır cok futbolcuyu transfer lıstesıne koyarsanız oluyor........

Gelecek Vaadeden kezman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    08 Kasım 2007
    Nereden
    İzmir
    Takım ıcınden bır cok futbolcuyu transfer lıstesıne koyarsanız oluyor.....

Genç Star Onur Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    04 Temmuz 2011
    Nereden
    İstanbul/Beşiktaş
    Alıntı ana18 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bursaspor'u yönetiyorum.8-9 futbolcumdan aynı mesaj geldi.Takım içindeki birlik ve beraberlikten şüphe duyuyorlarmış.Bu neden oluyor?Ve nasıl düzeltebilirim bu durumu?
    Asistanın Yapmış Oldugu Basın Toplantıları ve Maç Konuşmaları Yüzünden Kaynaklanıyor.Diğer Bir Sebebi İse Bazı Futbolcuların Karekterislik Özelliklerinde (Ribery,Ortega Gibi Oyunlar Sorun Olmasada Sorun Cıkarıyor) Bu Yüzden Tatil Faslı ve Sorunlu Futbolculardan Uzak Duracaksın.
    Sevmeler Emek İster Beşiktaş Emeğimsin...

Gelecek Vaadeden BeyazKin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    29 Kasım 2009
    Nereden
    Antalya
    maaşlarını kes akıllanıyorlar bidaha hiç yorum yapmıyorlar

Genç Star only16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    30 Eylül 2009
    Alıntı mustycndr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu Bendede Oluyor Hemde Çok İyi Giderken Bende Şöyle Düşündüm Eğer Tatile Çıkıyorsanız Yardımcı Antrenör Sizin Yerinize Kötü Konuşmalar Yapıyor Bundan Kaynaklanıyor Diye Düşünüyorum.
    KatıLıyorum en önemli sebeb bu olabilir
    “Futbol menajerlerini yeni veya eski diye değerlendirmem. Ben iyiye ve kötüye inanırım. Başarıya ulaşanlar ve ulaşamayanlar... Lütfen küstah olduğumu düşünmeyin ama ben Avrupa Şampiyonu’yum ve özel biriyim.”
    José Mourinho

Toplam 3 sayfa BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA