Beyler Galatasaray ile 2.sezonda forvet lazım.
20 milyon € var.
Football Manager 2011 Genel Konular Kategorisinde ve Football Manager 2010 Genel Konular Forumunda Bulunan FM Sohbet Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Bu konuda başta aşağıdaki konular olmak üzere birçok konuda tartışabilir, öneri isteyebilir, tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz. -Bu oyuncu ne kadar eder? -Verdiğim ...
Bu konuda başta aşağıdaki konular olmak üzere birçok konuda tartışabilir, öneri isteyebilir, tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz.
-Bu oyuncu ne kadar eder?
-Verdiğim paraya değer mi?
-Acaba bu oyuncuyu satmalı mıyım?
-Bu oyuncuyu hangi mevkide oynatsam daha iyi olur?
-Acaba hangi oyuncuyu alsam?
Bu şekilde diğer kullanıcılarımızın görüşlerine başvurmak istediğinizde bu konuyu kullanabilirsiniz.
Bu bağlantıdan FM09 için açılmış benzer konuyu inceleyebilirsiniz.
Beyler Galatasaray ile 2.sezonda forvet lazım.
20 milyon € var.
Jovetici al yada Marcelo Moreno
Younes Kaboul'u al.Sağlam bir sağbektir kendisi.
Arkadaşlar FM 2009'da taktik ayarlarken bir oyuncuyu ileri veya geri gitmesini ayarlayabiliyorduk defansif veya ofansif gibi mesela 2010'da da aynı şekilde ayarlayabilir miyiz ?
Öyle daha basit oluyordu
Neyse şu taktik işini çözecem inşallah bir de saçma sapan bir olaya rastladım sadece bende mi var merak ettim.
Sunderlandi aldım küme düşecek takım ben 6-7. olarak tutuyorum ligde M.City ile deplasmanda karşılaştım 2-0 yenildim taraftar üzüldü bu ne alaka zaten yenmem neredeyse imkansız ben küme düşmekten kurtarıyorum onlar üzülüp kızıyor biraz saçma değil mi?
Evet ama geri çevir diyorum o zaman uyarı veriyor eğer çevirirseniz geri alamazsınız diye diyelim yeni sistemi istedim tekrar nasıl yeni sistemdeki gibi yapabilirin?
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)