inş. çıkması güzel olur![]()
Football Manager 2011 Genel Konular Kategorisinde ve Football Manager 2010 Genel Konular Forumunda Bulunan FM Sohbet Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Bi ara bi 3.lig paketi çıkartıldı ama 1 version oynanıyodu onun için tutmadı,inş kısa zamanda yaparlar bandırmaspor'la tsl'ye çıkmak istiyorum ...
Bi ara bi 3.lig paketi çıkartıldı ama 1 version oynanıyodu onun için tutmadı,inş kısa zamanda yaparlar bandırmaspor'la tsl'ye çıkmak istiyorum
Senin soruna gelince arkadaşım k.bakma bi bilgim yok diğer arkadaşlar inş yardım ediceklerdir.
inş. çıkması güzel olur![]()
Ali Bayraktar
İletişim: ali_bayraktar_bursa@hotmail.com
Eski Nick : Assis Moreira
Aradaşlar bana sağlam bir golcü Milan'a ilk sezon
beyler Cavani ye 21,5 M € verdim sizce değer mi o kadar paraya Takımıma Rusyanın Milli takım kalecisini Akınfeev i de almayı düşünüyorum . 30 M € Dan aşagı inmiyorlar . Sizce o kadar Para eder mi (Everton 2.Sezon)
---------- Mesajlar birleştirildi 11:33 ---------- Önceki mesaj 11:30 ----------
Edinson Cavani yi Alabilirsin Bitirici bir oyuncu
Hulk u alabilirsin Hızlı , teknik bir oyuncu
Cardozo yu alabilirsin Tam bir Forvet
Agbonlahor u alabilirsin Hız konusunda 1 numara
Van Nistel Roy u alabilirsin.
Şimdilik önerilerim bunlar .
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.
Bu taç illeti nedir anlamış değilim. Adamlar yarı sahadan benim kaleme kadar kullanıyorlar karambolde de golü yiyorum. Bunun bir çözümü var mı?
Manchester United'e Agüero'yu alayım mı?
25 yaşında, 34,500 Mn değerinde.
54,000 Mn'e alabiliyorum.
"Şαmpiyon olmαk mümkün, FENERBAHÇE olmαk imkαnsızdır."
İslam Çupi
Anında mesajlajma yeri kurmuşlar bu konuya ne gerek var anlamadım![]()
Arkadaşlar bank asya 1.ligde giresunsporda menejerlik kurdum takım çok fakirkiralayabileceğim veya serbesten alabileceğim sağlam oyuncular önerebilirmisiniz mevki farketmez?
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)