Ayni sorunu ben de yasiyorum. Mesela Batuhan ilk 11'de oluyor ama 23 yas alti oyuncu 0 gozukuyor. Vardir bir cozumu, umalim da bilen ciksin![]()
Football Manager 2011 Genel Konular Kategorisinde ve Football Manager 2010 Genel Konular Forumunda Bulunan 23 Yaş Altı Oyuncu Sorunu Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Arkadaşlar Turkcell Super Ligi'nde 23 yaş altı oyuncu kuralı var . Bu kuralda 23 yaş altı oyuncu almama rağmen kadroya ...
Arkadaşlar Turkcell Super Ligi'nde 23 yaş altı oyuncu kuralı var . Bu kuralda 23 yaş altı oyuncu almama rağmen kadroya hala 0 görünüyor bunun nedeni neo labilir ?
Ayni sorunu ben de yasiyorum. Mesela Batuhan ilk 11'de oluyor ama 23 yas alti oyuncu 0 gozukuyor. Vardir bir cozumu, umalim da bilen ciksin![]()
23 yasaltı kulüpten yetismis olacak herseye sorun bug diosunuz az bakın ya
kacıncı yıl afedersin mesela fenerde volkan babacan ilk sene under 23 diye gösterir simdi besiktasa da girip ona mı bakim bilmiorm nerde yetistigini madem bug neden bende olmuyo bende bunu anlamıyorum ya da ****** filan oynuyosanız olabilir ama o 23 yasaltı kuralı kulüpten yetismis 23 yasaltı olacak
3 yıldır kulübünde bulunması lazım die biliom bn
7 tane yedek seçincede aynı sorunu çıkartıyor yedek sayısını 6 yapın düzeliyor.
onu şöyle halledin oto seçim yapın yardımcı menejer secsin kadroyu sonra hangi oyuncu cıkınca orası 0 oluyorsa cıkarmayın onu
6 yedekle çıkarsan sorun kalmaz
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)