oyuncu ülkeye alışamadığından mutsuzmuş sende ona izin vermişsin adam ülkesine tatile gitmiş 1 aya döner...
Football Manager 2011 Genel Konular Kategorisinde ve Football Manager 2010 Genel Konular Forumunda Bulunan Oyuncu Dalgın Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Arkadaslar oyuncunun formu dusuktu, oyuncu etkilesimden bir secenegi sectim, ve oyuncunun yeri "dalgin" oldu. artik maclarda da oynatamiyorum, cok garip ...
Arkadaslar oyuncunun formu dusuktu, oyuncu etkilesimden bir secenegi sectim, ve oyuncunun yeri "dalgin" oldu. artik maclarda da oynatamiyorum, cok garip ve de komik![]()
Tecrubeli arkadaslar yardim edin lutfen.
oyuncu ülkeye alışamadığından mutsuzmuş sende ona izin vermişsin adam ülkesine tatile gitmiş 1 aya döner...
turkiyeye tatile gitmis anlasilan.. o zaman ne diye ilk 11 e giremedigi icin mutsuz ve seceneklerini dusunuyormus![]()
tesekkurler yardimin icin
selamlar. batuhan karadeniz resimde de göreceğiniz üzere yaklaşık 2 yıldır "dalgın" olarak görünüyor. 2 yıldır oynatamıyorum. yok mu bunun bi çaresi..
---------- Post added at 17:10 ---------- Previous post was at 16:53 ----------
bilen kimse yok sanırım bunu...
Dalgın olduğu için oynatamıyorsan bu ilginç.Onunla ilgilenen büyük kulüpler varsa , o da bu kulüpleri düşünüyorsa dalgın olabilir.
ilgilenen hiçbir kulüp yok..kadroya alıyorum..uyarı veriyor alamzsınız diye
Oyuncu Kayıtlarındayken Batuhan'ı kaydettin dimi ?
evet oyuncu kayıtlı.. resimleri yolluyorum.. bi bakarsan...
![]()
Konu sekonomi tarafından (18 Ağustos 2010 Saat 17.35 ) değiştirilmiştir.
İlginç ilk kez karşılaşıyorum bu durumla hiç yeni kontrat veya oyuncu ile iletişime geçmeyi denedin mi?
Kavgamsın, Sevdamsın, Davamsın, YaLnızLığımsın, KimsesizLiğimsin, Öfkemsin, Sevgimsin, Sen benim Yüreğimsin…
Hüznümde göz pınarLarımdaki bir damLa yaşsın,
Sevincimde havaya kaLkan yumruğum,
Boş vermişLiğimde beni yeniden hayata bağlayansın.
KaLbimi fetheden Sarının Laciverte sevdasını karşılayabilen yegâne sözcüksün FeNeRBaHÇeM..!!
Ben da şahsen ilk kez karşılaşıyorum. Kişisel problemleri varmış. En iyi sonuç beklemek olacaktır büyük ihtimalle. Ya da oyuncu profiline girip "Interaction" kısmına bir bakabilirsin
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)