twitter facebook steam
Toplam 2 sayfa BirinciBirinci 12
Konuda toplam 15 mesaj bulunuyor.

Karşı takım talimatları,adaptasyon sorunu,fubolcuların menajere karşı 'dislike'sorunu

Football Manager 2011 Genel Konular Kategorisinde ve Football Manager 2010 Genel Konular Forumunda Bulunan Karşı takım talimatları,adaptasyon sorunu,fubolcuların menajere karşı 'dislike'sorunu Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> arkadaşlar dislikes yani oyuncunun takımdaki bi başka oyuncudan hoşlanmaması sorununu nasıl çözebilirim? takımda 5 oyuncu bu durumda ve gitmek istiyolar ...

Genç Star jack sparow33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    08 Mart 2011
    Nereden
    ANKARA
    arkadaşlar dislikes yani oyuncunun takımdaki bi başka oyuncudan hoşlanmaması sorununu nasıl çözebilirim? takımda 5 oyuncu bu durumda ve gitmek istiyolar ancak alan yok bedelleri çok yüksek?

Gelecek Vaadeden canberk61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    16 Ağustos 2009
    Nereden
    trabzon
    Beckford gerçekten iyi bir golcü .
    TRABZONLU GENÇLER !

Gelecek Vaadeden jr. A - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    02 Ağustos 2009
    Nereden
    İstanbul - Avcılar
    bir de kırmızı kart gören bi adama para cezası verdiğim zaman adam hemen triplere giriyor takımdan gitmek istiyor, bazı takım arkadaşları da ona destek çıkıyor. Bazen çok önemli bi maçta gereksiz kart görüyor bi adam, çok sinirleniyorum, 2 hafta maaşını kesiyorum sonra takımı eski haline getircem diye 2 ay uğraşıyorum. ayrıca takımda disiplin eksiliği var diyerekten bazı oyuncularım takımdan gitmek istiyor bunu nası giderebilirim acaba;? benim de bu sorularım var.

Gelecek Vaadeden eXPiRe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    16 Ocak 2011
    Nereden
    İstanbul
    Kırmızı kart görene veya kötü performans sergileyene ilk önce uyar tekrarlarsa 1 haftalık kes olmadı 2 haftalık kes Çok önemli bir hata yaparsa direk 1 haftalıkta kesebilirsin ben şahsen öyle yapıyorum sonra oyuncu mutsuz olunca ...... doing your job gibi bir seçenek var orda tam hatırlamıyorum onu tıklayınca hatayı kabulleniyor.

Genç Star Onur Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    04 Temmuz 2011
    Nereden
    İstanbul/Beşiktaş
    Alıntı jack sparow33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar dislikes yani oyuncunun takımdaki bi başka oyuncudan hoşlanmaması sorununu nasıl çözebilirim? takımda 5 oyuncu bu durumda ve gitmek istiyolar ancak alan yok bedelleri çok yüksek?
    İstifa Et

Takım Toplantısı Teklif Et Genelde Bu Yöntem İle Sorunlar Çözülüyor.
    -Bir Alt Kadroya Gönder.
    -Antremanlardan Sil ( Onlara Özel Antreman Programı Uygula )
    Bunları'da Deneyebilirsin.
    Sevmeler Emek İster Beşiktaş Emeğimsin...

Toplam 2 sayfa BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA