Beckford gerçekten iyi bir golcü .
Football Manager 2011 Genel Konular Kategorisinde ve Football Manager 2010 Genel Konular Forumunda Bulunan Karşı takım talimatları,adaptasyon sorunu,fubolcuların menajere karşı 'dislike'sorunu Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> arkadaşlar dislikes yani oyuncunun takımdaki bi başka oyuncudan hoşlanmaması sorununu nasıl çözebilirim? takımda 5 oyuncu bu durumda ve gitmek istiyolar ...
arkadaşlar dislikes yani oyuncunun takımdaki bi başka oyuncudan hoşlanmaması sorununu nasıl çözebilirim? takımda 5 oyuncu bu durumda ve gitmek istiyolar ancak alan yok bedelleri çok yüksek?
Beckford gerçekten iyi bir golcü .
TRABZONLU GENÇLER !
bir de kırmızı kart gören bi adama para cezası verdiğim zaman adam hemen triplere giriyor takımdan gitmek istiyor, bazı takım arkadaşları da ona destek çıkıyor. Bazen çok önemli bi maçta gereksiz kart görüyor bi adam, çok sinirleniyorum, 2 hafta maaşını kesiyorumsonra takımı eski haline getircem diye 2 ay uğraşıyorum.
ayrıca takımda disiplin eksiliği var diyerekten bazı oyuncularım takımdan gitmek istiyor bunu nası giderebilirim acaba;? benim de bu sorularım var.
Kırmızı kart görene veya kötü performans sergileyene ilk önce uyar tekrarlarsa 1 haftalık kes olmadı 2 haftalık kesÇok önemli bir hata yaparsa direk 1 haftalıkta kesebilirsin ben şahsen öyle yapıyorum sonra oyuncu mutsuz olunca ...... doing your job gibi bir seçenek var orda tam hatırlamıyorum onu tıklayınca hatayı kabulleniyor.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)