twitter facebook steam
Toplam 2 sayfa 12 SonuncuSonuncu
Konuda toplam 13 mesaj bulunuyor.

Oyuncu Pozisyonu Değiştirme

Football Manager 2011 Genel Konular Kategorisinde ve Football Manager 2010 Genel Konular Forumunda Bulunan Oyuncu Pozisyonu Değiştirme Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Soru basit arkadaşlar forumda ve yıllardır duyarım kendisini ama hiç deneme gereği duymadım hep ne mevkkideyse orada oynattım oyuncuları ama ...

Takım Oyuncusu fearless_kml - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    23 Aralık 2008
    Nereden
    Bodrum / Turgutreis

Oyuncu Pozisyonu Değiştirme

Soru basit arkadaşlar forumda ve yıllardır duyarım kendisini ama hiç deneme gereği duymadım hep ne mevkkideyse orada oynattım oyuncuları ama şimdi çok merak ettim nasıl değiştireiliriz oyuncu pozisyonunu ?

Genç Star inertiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    24 Aralık 2009
    Nereden
    bursa
    oyuncunun profiline girdikten sonra antreman sekmesini açiyoruz. orda yeni pozisyon diye bi seçenek var. ordan yeni pozisyonu seçiyoruz. zamanla antremanlarla birlikte yeni pozisyonda kademe kademe gelişiyor oyuncu. beceriksiz ,yetersiz ,yeterli ,başarılı oalrak gelişir. ama hiç bi zaman doğal olmaz.

Takım Oyuncusu fearless_kml - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    23 Aralık 2008
    Nereden
    Bodrum / Turgutreis
    Alıntı inertiya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oyuncunun profiline girdikten sonra antreman sekmesini açiyoruz. orda yeni pozisyon diye bi seçenek var. ordan yeni pozisyonu seçiyoruz. zamanla antremanlarla birlikte yeni pozisyonda kademe kademe gelişiyor oyuncu. beceriksiz ,yetersiz ,yeterli ,başarılı oalrak gelişir. ama hiç bi zaman doğal olmaz.
    Bu kadar basitmiydi ya yıllardır nasıl öğrenmedim ben bu işi

Takım Oyuncusu enesx86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    24 Aralık 2008
    Nereden
    Dünyadan
    Alıntı fearless_kml Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kadar basitmiydi ya yıllardır nasıl öğrenmedim ben bu işi
    bana kimse öğretmedi kendim buldum

Takım Oyuncusu byvirus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    05 Aralık 2007
    Nereden
    İzmir
    Her oyunumda mutlaka yaptığım şeydir.Mesela Uğur Demirkol oyunu ilk açtığında DL pozisyonundadır.İlk sezon WBL pozisyonuna ayarladım.2.sezondayım.Şimdi Demirkol'un profilinde D WB M L yazıyor.
    .
    .
    .
    BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 30.10.2008 tarih ve 2008/666 nolu kararı gereği bu imza TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.

Anahtar Oyuncu OlleDemens - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    12 Eylül 2009
    Nereden
    İstanbul
    bende şu ana kadar fm de hiç denemedim ama cm 2010 da gökhan gönülü Bsğ iken OBsğ yapmışlığım var (dr,wbr)...

Genç Star soul07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    21 Ağustos 2009
    hazır konu açıkken benimde merak ettiğim bir soru var MRC olan oyuncumun mevkisini antremanlarla DM MRC yaptım daha sonra başka bir mevkiye antreman vermeye başladım (bu sırada DM için competent deniyordu) bu sefer Dm pozisyonu kaybetti , şu anda DM accomplished de antremanı kesersem pozisyonu gene kaybeder mi yoksa aynı mı kalır?

Anahtar Oyuncu kerim90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    01 Nisan 2008
    Nereden
    BANDIRMA&istanbul
    genç oyuncular daha çabuk pozisyon öğrenir bunu ekliyim..Ayrıca oyuncunun pozisyon kaybettiğini hiç duymadım.He bide takım antremanından pozisyonlaarı göster diyince orda yeni ozisyon ver çıkar ordan da değiştirebilrsiniz pozisyonu
    Bandırmaspor | Her Zaman Her Yerde En Büyük Ban-Ban(7.Sezon) http://www.fmgraphics.net/forum/fm-2...k-4-sezon.html

Genç Star soul07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    21 Ağustos 2009
    Alıntı kerim90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    genç oyuncular daha çabuk pozisyon öğrenir bunu ekliyim..Ayrıca oyuncunun pozisyon kaybettiğini hiç duymadım.He bide takım antremanından pozisyonlaarı göster diyince orda yeni ozisyon ver çıkar ordan da değiştirebilrsiniz pozisyonu
    yanlış anlaşılma olmasın kendi doğal pozisyonunu kaybetmedi benim verdiğim pozisyonu kaybetti

Anahtar Oyuncu OlleDemens - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    12 Eylül 2009
    Nereden
    İstanbul
    bazı futbolcuların 1den fazla doğal pozisyonu olabiliyo onu nasıl yapabiliriz acaba?

Toplam 2 sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA