TSL de Trabzonspor la maçlarımda hep ters düşerim ya zor galibiyet ya da mağlubiyet. ŞL de ise oyundan yıllar geçmesine rağmen GS yi bir dünya devi yapabilmeme rağmen Barça her zaman zorluyo![]()
Football Manager 2011 Genel Konular Kategorisinde ve Football Manager 2010 Genel Konular Forumunda Bulunan En çok korktuğunuz takımlar Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Arkadaşlar hangi takımların size karşı oynamasından çekiniyor yada korkuyorsunuz. bu takımlarla oynadıktan sonra güncel olarak skorlarınızı yazabilirsiniz. Haaaaa unutmadan edit-ül ...
Arkadaşlar hangi takımların size karşı oynamasından çekiniyor yada korkuyorsunuz. bu takımlarla oynadıktan sonra güncel olarak skorlarınızı yazabilirsiniz.
Haaaaa unutmadan edit-ül not: oynadığınız lige ve turnuvalara göre konuşun. kalkıpta türkiye 2. ligden bi takımla oynayıp real madridden korkuyorum demeyin![]()
Benim Sadık yarim... Fm dir. :L
TSL de Trabzonspor la maçlarımda hep ters düşerim ya zor galibiyet ya da mağlubiyet. ŞL de ise oyundan yıllar geçmesine rağmen GS yi bir dünya devi yapabilmeme rağmen Barça her zaman zorluyo![]()
kesinlikle reel madrid..atletico madridle destan yazdım..7 sezonda toplam 9 kupa kazandım (2 sl 4 laliga 2 dünya kulüpler 1 süper kupa) ama reel madrid i hic yenemedim..sadece ilk sezon yenmiştim sonra 6 yıl içinde 3 beraberliğim var..
tsL'de beşiktaş çünkü orada nobreyi tutacak oyuncu olmuyor bende her golü nobre atıyorKorkmama ragmen Kasımpaşa ile Beşiktaş'ı 2-1 yendik
ama zorla
![]()
Barcelona beni fitil etti yaa..ŞL çeyrek finalde barçayla eşleştim.ilk maç evimde 0-0 berabere kaldım.2. maç nou campta golü yememe rağmen 2-1 öne geçmeyi başardım ancak guardiola adisi 4-3-3 e dönünce evdeki hesap çarşıya uymadı 3-2 barça yendi beni :@ üstüne bide bursaya kupada elendim ilaç gibi geldiilk maç kendi sahamda 3-1 galibiyet; 2. maç 2-0 mağlubiyet.Allahtan şampiyonluğu aldım da biraz mutlu oldu camia
Kısacası türkiyede bursa avrupada barça korkulu rüyam
![]()
Bandırmaspor | Her Zaman Her Yerde En Büyük Ban-Ban(7.Sezon) http://www.fmgraphics.net/forum/fm-2...k-4-sezon.html
Derbi maclarında korkum olmuor fakat ŞL'de 1.torbadan çıkan takımlar yok muuu![]()
Mesela bnm grupta Barca vardı deplasmanda 4-1 kendi evimde debelendim 1-1 bir puan çıkarttım![]()
fenerbahçeyi yönetiyorum tslde kimseden korkmuyorum ama şl'de arsenale uyuz oluorum juveyi yendim 1-0 lyonuda yeniorum arsenale hep farklı yeniliorum![]()
Şu an 2 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 2 konuk)