twitter facebook steam
Toplam 13 sayfa 12311 ... SonuncuSonuncu
Konuda toplam 130 mesaj bulunuyor.

En çok korktuğunuz takımlar

Football Manager 2011 Genel Konular Kategorisinde ve Football Manager 2010 Genel Konular Forumunda Bulunan En çok korktuğunuz takımlar Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Arkadaşlar hangi takımların size karşı oynamasından çekiniyor yada korkuyorsunuz. bu takımlarla oynadıktan sonra güncel olarak skorlarınızı yazabilirsiniz. Haaaaa unutmadan edit-ül ...

Gelecek Vaadeden peynirli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    22 Şubat 2009
    Nereden
    Graz / Avusturya

Talking En çok korktuğunuz takımlar

Arkadaşlar hangi takımların size karşı oynamasından çekiniyor yada korkuyorsunuz. bu takımlarla oynadıktan sonra güncel olarak skorlarınızı yazabilirsiniz.

Haaaaa unutmadan edit-ül not: oynadığınız lige ve turnuvalara göre konuşun. kalkıpta türkiye 2. ligden bi takımla oynayıp real madridden korkuyorum demeyin
    Benim Sadık yarim... Fm dir. :L

Takım Oyuncusu .Supersonic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    14 Aralık 2008
    Nereden
    Istanbul
    TSL de Trabzonspor la maçlarımda hep ters düşerim ya zor galibiyet ya da mağlubiyet. ŞL de ise oyundan yıllar geçmesine rağmen GS yi bir dünya devi yapabilmeme rağmen Barça her zaman zorluyo
    Facebook : Anıl Kahraman
    Twitter : anilkahraman
    BBM
    : 26A62E5D

Katılış
    22 Şubat 2009
    Nereden
    Graz / Avusturya
    Alıntı .Supersonic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TSL de Trabzonspor la maçlarımda hep ters düşerim ya zor galibiyet ya da mağlubiyet. ŞL de ise oyundan yıllar geçmesine rağmen GS yi bir dünya devi yapabilmeme rağmen Barça her zaman zorluyo
    zaten barcelona bela bela ! tam bir baş belası takım. kaç keredir beni şampiyonlar liginden eledi.

Genç Star ddnncc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    25 Aralık 2009
    kesinlikle reel madrid..atletico madridle destan yazdım..7 sezonda toplam 9 kupa kazandım (2 sl 4 laliga 2 dünya kulüpler 1 süper kupa) ama reel madrid i hic yenemedim..sadece ilk sezon yenmiştim sonra 6 yıl içinde 3 beraberliğim var..

Allons-Y L[4]mp[4]rd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    12 Şubat 2009
    Nereden
    Istanbul
    tsL'de beşiktaş çünkü orada nobreyi tutacak oyuncu olmuyor bende her golü nobre atıyor Korkmama ragmen Kasımpaşa ile Beşiktaş'ı 2-1 yendik ama zorla

Katılış
    22 Şubat 2009
    Nereden
    Graz / Avusturya
    Alıntı L[4]mp[4]rd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tsL'de beşiktaş çünkü orada nobreyi tutacak oyuncu olmuyor bende her golü nobre atıyor Korkmama ragmen Kasımpaşa ile Beşiktaş'ı 2-1 yendik
    ilaç gibi gelmiştir o o tedirginliklere ramen yenmen

Anahtar Oyuncu kerim90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    01 Nisan 2008
    Nereden
    BANDIRMA&istanbul
    Barcelona beni fitil etti yaa..ŞL çeyrek finalde barçayla eşleştim.ilk maç evimde 0-0 berabere kaldım.2. maç nou campta golü yememe rağmen 2-1 öne geçmeyi başardım ancak guardiola adisi 4-3-3 e dönünce evdeki hesap çarşıya uymadı 3-2 barça yendi beni :@ üstüne bide bursaya kupada elendim ilaç gibi geldi ilk maç kendi sahamda 3-1 galibiyet; 2. maç 2-0 mağlubiyet.Allahtan şampiyonluğu aldım da biraz mutlu oldu camia Kısacası türkiyede bursa avrupada barça korkulu rüyam
    Bandırmaspor | Her Zaman Her Yerde En Büyük Ban-Ban(7.Sezon) http://www.fmgraphics.net/forum/fm-2...k-4-sezon.html

Gelecek Vaadeden cahit54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    24 Ocak 2009
    Nereden
    Sakarya
    Derbi maclarında korkum olmuor fakat ŞL'de 1.torbadan çıkan takımlar yok muuu
    Mesela bnm grupta Barca vardı deplasmanda 4-1 kendi evimde debelendim 1-1 bir puan çıkarttım

Katılış
    22 Şubat 2009
    Nereden
    Graz / Avusturya
    Alıntı cahit54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Derbi maclarında korkum olmuor fakat ŞL'de 1.torbadan çıkan takımlar yok muuu
    Mesela bnm grupta Barca vardı deplasmanda 4-1 kendi evimde debelendim 1-1 bir puan çıkarttım
    taraftarlar memnun mu peki?

Gelecek Vaadeden slxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    22 Aralık 2008
    Nereden
    İstanbul
    fenerbahçeyi yönetiyorum tslde kimseden korkmuyorum ama şl'de arsenale uyuz oluorum juveyi yendim 1-0 lyonuda yeniorum arsenale hep farklı yeniliorum

Toplam 13 sayfa 12311 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 2 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA