Barcelonamessiyi göremiyorum sahada adam alıyor gidiyor calımlıyor vuruyor gol
![]()
Football Manager 2011 Genel Konular Kategorisinde ve Football Manager 2010 Genel Konular Forumunda Bulunan En çok korktuğunuz takımlar Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Real madrid , defans oyuncularım higuain ve c.ronaldo yu tutamıyor fırtına gibiler bi anlık hatada 5 - 6 tane yıyıblırsınız ...
Real madrid , defans oyuncularım higuain ve c.ronaldo yu tutamıyor fırtına gibiler bi anlık hatada 5 - 6 tane yıyıblırsınız kucuk takımsanız...
Fatih kalksa mezarından ne ben onu tanırım ne o beni tanır ama istanbul'u bizanslılar almış deyip bir daha savaşır.
Barcelonamessiyi göremiyorum sahada adam alıyor gidiyor calımlıyor vuruyor gol
![]()
Bursasporda iken TSL de Sivas tan tırsmıyor değildim adamlar yenilmiyor arkadaş![]()
“Futbol menajerlerini yeni veya eski diye değerlendirmem. Ben iyiye ve kötüye inanırım. Başarıya ulaşanlar ve ulaşamayanlar... Lütfen küstah olduğumu düşünmeyin ama ben Avrupa Şampiyonu’yum ve özel biriyim.”José Mourinho
Catania. Adamlar ligdeki her takıma yenilip benim maçlara mı asılıyor anlamıyorum.
Atletico Madrid.
Neymar'ı da sattık zorla, hiç tutamayız artık.
Liverpool korkutur beni hep.![]()
Bari-Napoli-Palermo benim maçlarda kalecisi panterleşen ve ligde golü olmayan oyuncuların bana karşı gol attıkları karşılaşmalardır.
barca ve valdes.fenerbahçe kariyerimde 3 sezon üst üste çeyrek finalde eşleştik üstün oynamama rağmen valdes'i geçemedik ve 3ünde de elendik
![]()
Galatasaray iken İtibarımı Dünya Çapı Yaptım O Kadar iyi Oldu Ama Celtic Her Zaman Zorladı Özellikle Fortune .
Man City Den teklif Aldım Kabul Ettim.Ordada EPL'den Bolton Peşimi Bırakmadı.Deplasmanda 6-0 Yenildim Evimde 2-2 Berabere Kaldım Gerçekten Çok Zorlular Torres , Young , Tevez , Jagielka , Lennon Gibi Adamlar Safdışı Kalıyor.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)