Ben de hep merak etmişimdir bunu ama sanırım bir yolu yok.Oyuncu ile etkileşim olayına girmezsen şansım artar tabi..
Football Manager 2011 Genel Konular Kategorisinde ve Football Manager 2010 Genel Konular Forumunda Bulunan Gizli transfer teklifi Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Uzun araştırmlar, incelemeler sonrası 1 tane topçu beğeniyorum, transfer teklifi yapıyorum benimle birlikte 500 tane daha takım teklif yapıyor, doğal ...
Uzun araştırmlar, incelemeler sonrası 1 tane topçu beğeniyorum, transfer teklifi yapıyorum benimle birlikte 500 tane daha takım teklif yapıyor, doğal olarak piyasa artıyor.. Bunu önlemek için nasıl kimse duymadan gizli teklif yapabilirim? Asistanımda aynısını söylüyor, gazeteler duymasın diyor... Bunu nasıl sağlayacağız, FM10 oyun...
Futbol'dan habersiz kalmayın.
FUTBOLMG ile güncel futbolun hem keyfini sürün hem de an be an takip edin.
Her Zaman Oluyor Malesef :/
dediğine katılıyorum ama yapacak birşeyyok...sen teklif yaptıktan sonra bir sürü takımda teklif yapıyor...
Bunun bir çözümü yok galiba...Sinir bozucu bir durum
Aslında Olması gerekiyor..
Galatasaray-Arsenal!..
ama yok tabi olsa daha iyi olur siz gizlice imza attırabilirsiniz tabi bu diğer kulüpler içinde geçerli yani sizin elinizden diğre kulüplerde kapabilir oyuncuları.
Ya ben yapamıyorum oyunda ama rakiplerim yapıyor.. Mesela, inter şunu transfer etti diyor, adam süper ötesi bir oyuncu.. :F
Futbol'dan habersiz kalmayın.
FUTBOLMG ile güncel futbolun hem keyfini sürün hem de an be an takip edin.
Harbiya Gizli Transfer olsa kıyak olur :F
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)