twitter facebook steam
Toplam 3 sayfa BirinciBirinci 123
Konuda toplam 23 mesaj bulunuyor.

Gizli transfer teklifi

Football Manager 2011 Genel Konular Kategorisinde ve Football Manager 2010 Genel Konular Forumunda Bulunan Gizli transfer teklifi Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Ben Football Manager 2009 kullanıcısıyım. Konuşulan bu olay FM 08 de vardı. 10 da 11 de de.Bu olayı diğer kullanıcılar ...

Genç Star scartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    09 Kasım 2010
    Ben Football Manager 2009 kullanıcısıyım. Konuşulan bu olay FM 08 de vardı. 10 da 11 de de.Bu olayı diğer kullanıcılar Yani CPU gayet normal yapıyor. Size gelen teklifte (ben FM 09 u oynadıgım için söylüyorum daha dorusu öyle yazıyor) TV gösterimi diye bir seçenek var burası gizli olarak işaretli. BU sayede CPU size diğer takımların haberi olmadan teklif yollayabiliyor. Bunu yani Tv gösterimi ni sağlayabilmek için elimden geleni yaptım ancak olmuyor.. Burada o kadar Football Manager kullanıcısıyız ve kimse bu durum hakkında hiç bir şey bilmiyor bende dahil... Kısacası burası Fm'nin kırılma noktası.. Konuya baktımda bir kaç kişi yorum yapıp geçmiş. aslında üzerinde durulması müthiş bir konu.. çünkü transfer olmassa daha dorusu rekabetsiz transfer için sende uğraş..

Gelecek Vaadeden _DiSsMaKeR_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    12 Eylül 2009
    Nereden
    Antalya
    Oyunda zorluk derecesi olsa pes fifa gibi zayıf derecede olunca diğer takımların elinden almak daha kolay olsa daha iyi olurdu bence ayrıca oyun böyle çok kolay olmuş diğer takımlar saçma sapan transferler yapıyor ben oyuncularla sözleşme uzatmanın zorlaşması lazım

Genç Star mesut99 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    27 Temmuz 2011
    Nereden
    istanbul
    bide 5 M teklif ettiğim adam 2.5 M veren takıma gidiyo o da soğutuyo oyundan

Toplam 3 sayfa BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA