Bence hiç tatile atmıyorsan bir şey aramana gerek yok ama tatile atarım diyorsan atak-defans-taktik ben genellikle boş olan antreman programına göre alıyorum..![]()
Football Manager 2011 Genel Konular Kategorisinde ve Football Manager 2010 Genel Konular Forumunda Bulunan Asistan Menajer Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Sizce bir asistan menajerde bulunması gereken özellikler nelerdir ? ve asistan menajer önerileriniz varsa bu konu altndan yardımcı olabilirsiniz....
Sizce bir asistan menajerde bulunması gereken özellikler nelerdir ? ve asistan menajer önerileriniz varsa bu konu altndan yardımcı olabilirsiniz.
Bence hiç tatile atmıyorsan bir şey aramana gerek yok ama tatile atarım diyorsan atak-defans-taktik ben genellikle boş olan antreman programına göre alıyorum..![]()
IceBoyzLeader
Hayır yardımcı felan olsun.
Gençlerle çalışma, adam yönetimi, motivasyon ve de Türkçelerini tam olarak bilmediğim Judging Player Ability ve Judging Player Potential.Ek olarak tatile çıktığınız maçlarda güven vermesi için taktiksel bilgi gerekiyor.
Ezio Sella'yı öneririm ayrıyetten a.menajer olarak.
Onu bilmemde Ricardo Moinz gibi bir Asistan Menajer daha yok şu Fmde..
adamın bütün özellikleri 16![]()
"Kaç gol attığımın bir önemi yok,önemli olan onları nasıl attığım."
"Eğer Ajax alt yapısında oynuyorsanız zaten büyük bir yıldızsınız demektir."
İBRAHİMOVİÇ
Neil Bailey tam uyuyor bu özelliklere ayriyetten Moniz ve Galbiati'de iyiler.
disiplin motive olma ve karalılık yüksek olursa daha fazla yıldızlı antreman yaptırabilirsiniz
Hans Backe serbest olarak katabilirsiniz.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)