ayhan tumani de fena sayılmaz
Football Manager 2011 Genel Konular Kategorisinde ve Football Manager 2010 Genel Konular Forumunda Bulunan Asistan Menajer Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Güzel bilgiler oldu benim için.....
Güzel bilgiler oldu benim için..![]()
ayhan tumani de fena sayılmaz
ricardo moniz de çok iyi
FMGraphics.Net© 2007 - 2008
Football Manager Unofficial Fan Site
motivasyon taktik bilgisi oyuncu yönetimi adaptasyon yeteneklerinin iyi olması önemlidir..Ayrıca oyun stilinin takıma uyması da gerekir.
Bandırmaspor | Her Zaman Her Yerde En Büyük Ban-Ban(7.Sezon) http://www.fmgraphics.net/forum/fm-2...k-4-sezon.html
Ricardo Moniz'den her türlü antrenör olur ama Asistan Menajer olmazBir asistan menajerde olması gereken özellikler;
Genç Starlarla Çalışma
Oyuncu Yeteneğini Kavrama
Oyuncu Potansiyelini Kavrama
Disiplin
Motivasyon
Taktiksel Bilgi
ve bir antrenman kategorisinde çalıştırması iyi olursa yeterli.Benim tavsiyem Taktik çalıştırması 15 in üzerinde olsun.
Fm'de Asistan menajere verilebilecek en iyi örnek Mauro Tassotti'dir ama takımınıza almak epey zor.(Orta seviye takımlar için)
.
.
.BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR
Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 30.10.2008 tarih ve 2008/666 nolu kararı gereği bu imza TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.
Ricardo Moniz iyi bir asistan ama baya paragöz biritakıma aldığımdan 2-3 hafta sonra parayı görüp fulhama kaçmıştı
ben Ivaylo Yordanov la çalışıyorum gayetde memnunum tavsiye ederim
Valdir de Moraesi tek geçerim asistan menejer olarak adamda tecrube de dahil herbirşey var tek sorun oyunda ilerledikten sonra 2 veya 3 yıl içerisinde emekli olması.
Bir Gün Herkes BEŞİKTAŞ' lı Olmasın. Bırakın da O Ayrıcalık Bizde Kalsın…
Arkadaslar FM 12de Asistan Manager icin Sidnei Lobo nasıldır ?
Edit: Yanlış yere atmışım mesajı çok pardon.![]()
Mesajı silebilirseniz sevinirim.
Konu Efdal95 tarafından (23 Ocak 2012 Saat 17.33 ) değiştirilmiştir. Sebep: İnsanlık hali. :/
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)