2 Milyon Dolarlık Adamın Gittigi Paraya Bak![]()
Football Manager 2011 Genel Konular Kategorisinde ve Football Manager 2010 Genel Konular Forumunda Bulunan FM 2010'da Karşılaştığınız İlginç-Komik Olaylar Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Flickr Photo Download: hh ne transfer ama ......
Flickr Photo Download: hh
ne transfer ama ...
Futbol'dan habersiz kalmayın.
FUTBOLMG ile güncel futbolun hem keyfini sürün hem de an be an takip edin.
2 Milyon Dolarlık Adamın Gittigi Paraya Bak![]()
"Kaç gol attığımın bir önemi yok,önemli olan onları nasıl attığım."
"Eğer Ajax alt yapısında oynuyorsanız zaten büyük bir yıldızsınız demektir."
İBRAHİMOVİÇ
ya 2 milyon dolarlik camacho ya scout yolladim, valencia yi calistiriyorum, 8 milyon dolara gelir dedi scout. camacho yu atletico yu calistirdigim zamandan tanidigim icin alayim dedim yine de 8 milyon dolar onerdim. Atletico 10.75 milyon dolar + yuzde 30 gelecek transfer kar yuzdesi+ takimimin as sag kanat oyuncusu 7.5 milyon dolarlik Joaquin i istedi. Joaquin hatirlarsiniz belki 2005 te Real Betis ten 32 milyon dolara alinmisti. Transferin degeri 30 milyon dolar oldu nerdeyse. FM ye diyecek bisey bulamiyorum valla...
Futbol'dan habersiz kalmayın.
FUTBOLMG ile güncel futbolun hem keyfini sürün hem de an be an takip edin.
Kavgamsın, Sevdamsın, Davamsın, YaLnızLığımsın, KimsesizLiğimsin, Öfkemsin, Sevgimsin, Sen benim Yüreğimsin…
Hüznümde göz pınarLarımdaki bir damLa yaşsın,
Sevincimde havaya kaLkan yumruğum,
Boş vermişLiğimde beni yeniden hayata bağlayansın.
KaLbimi fetheden Sarının Laciverte sevdasını karşılayabilen yegâne sözcüksün FeNeRBaHÇeM..!!
bu kaleci transferleri yine var maalesef kaleci cennetiyizde haberimiz yok.Ömer Çatkıç Milan'da ve Hasagic City'de bende Hamidou ve Orkun aynı yani Real-Barca.Ayrıca Aykut'u Bayern aldı
MaşAllah ManU'da hiç penaltı kaçırmamış![]()
Son sn.ler BJK karşısında 0-1 yenik durumdayım bastırıyorum ama topu kaptırdık ve ....
![]()
semih olayı süper![]()
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)