Football Manager 2011 Genel Konular Kategorisinde ve Football Manager 2010 Genel Konular Forumunda Bulunan FM 2010 Demo 16 Ekim'de Geliyor Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> İnşallah Fm 2010 , 2009 gibi hayal krıklığı olmaz....
İnşallah Fm 2010 , 2009 gibi hayal krıklığı olmaz.
Sabırsızlıkla bekliyorum.![]()
"Şαmpiyon olmαk mümkün, FENERBAHÇE olmαk imkαnsızdır."
İslam Çupi
Aaaa doğum günümde çıkacakmış![]()
Eski Nick:Toto Tamuz
Gökyüzünde Turnam Katar
Yiğit Olan Nasıl Yatar?
Asanlardan,Kesenlerden
Mustafa Bey,Hesap Sorar
Sistem Gereksinimleride Açıklansa Bir![]()
"Kaç gol attığımın bir önemi yok,önemli olan onları nasıl attığım."
"Eğer Ajax alt yapısında oynuyorsanız zaten büyük bir yıldızsınız demektir."
İBRAHİMOVİÇ
birşey kalmadı ya sayılı gün çabuk geçer heyecan dorukta![]()
Kavgamsın, Sevdamsın, Davamsın, YaLnızLığımsın, KimsesizLiğimsin, Öfkemsin, Sevgimsin, Sen benim Yüreğimsin…
Hüznümde göz pınarLarımdaki bir damLa yaşsın,
Sevincimde havaya kaLkan yumruğum,
Boş vermişLiğimde beni yeniden hayata bağlayansın.
KaLbimi fetheden Sarının Laciverte sevdasını karşılayabilen yegâne sözcüksün FeNeRBaHÇeM..!!
Bekliyoruz bakalım. Boyutu fazla olmaz İnşallah. 2 saatte fln indirip oynarım![]()
Geeeçmiyoor günleeeer. Dırım dırım dııı. :S
Çok sabırsızım.![]()
Boyutu muhtemelen yine 1 gb civarı olacak. (700-1000)
Facebook | Twitter
ÇEVİRİ TAMAMEN BİTMEDEN, YANİ %100 OLMADAN YAYINLANMAYACAKTIR. ÖN SÜRÜM VS. YAPILMAYACAKTIR. TEK SÜRÜM OLACAKTIR. (HATALI ÇEVİRİLER OLMASI DURUMUNDA 2. SÜRÜM ÇIKARTILABİLİR.)
ÇEVİRİNİN YÜZDE DURUMU, ÇEVİRMEN DOSYAYI E-POSTA ADRESİNE GÖNDERDİĞİ ANDA GÜNCELLENMEKTEDİR.NEDEN GÜNCELLENMİYOR SORULARININ ANLAMSIZ OLDUĞUNU BELİRTMEK GEREKİR.
YAMANIN YAYINLANMA TARİHİ, ÇEVİRİ ÇALIŞMASININ BİTECEĞİ GÜNDÜR. NET BİR BİTİŞ TARİHİ ASLA VERİLMEMEKTEDİR, FAKAT ÇEVİRİNİN GİDİŞATINDAN ÇIKARIMLAR YAPILABİLİR.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)