twitter facebook steam
Toplam 10 sayfa 123 ... SonuncuSonuncu
Konuda toplam 94 mesaj bulunuyor.

Gel bakalım FM 2010..

Football Manager 2011 Genel Konular Kategorisinde ve Football Manager 2010 Genel Konular Forumunda Bulunan Gel bakalım FM 2010.. Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Merhaba dostlar. İkinci yazımızla karşınızdayız. Sigames henüz herhangi bir açıklamada bulunmadı, olsun biz yazalım. FM 2010'da hangi yenilikler olacağı büyük ...

tanısan iyi admindir Marooned - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    20 Haziran 2007

Gel bakalım FM 2010..

Merhaba dostlar. İkinci yazımızla karşınızdayız.

Sigames henüz herhangi bir açıklamada bulunmadı, olsun biz yazalım.
    FM 2010'da hangi yenilikler olacağı büyük bir merak konusu. FM severler, büyük bir merakla bekliyorlar, ben olayı farklı bir tarafa çekerek tahmin edilenler üzerinde konuşacağım.

FM severlerin büyük bir kısmı, 3D konusunu çok merak ediyorlar. Özellikle CM serilerinin text(yazı) halinde olmasından 2D'ye geçişinde oldukça zorlanmış olanlar, hala sadece spikerden oyun oynayanlar olduğunu biliyoruz. Ama 2D'ye geçmeyenler de şu anda oldukça azlar. Fakat Sigames bunu istemiyor elbette. Çok uğraştıklarını söyledikleri 3D motorunu büyük bir heyecanla piyasaya sürdüler, ancak şunu söylemeliyiz ki, Sigames'in 3D projesi beklenen ilgi ve katılımı görmedi. Peki ama neden görmedi ? Bu, şu anda bizim konumuz değil. Buradaki konumuz şu, SI büyük bir ihtimalle FM'10 için 3D'ye varını yoğunu ortaya koyacak. Ancak FM severlerin büyük bir çoğunluğu, oyunun başka taraflarına yönelmelerini istiyor SI'nin. Çünkü birçoğu oyun seçeneklerinden 3D'yi kapatmış durumda, onlar menajerlik istiyorlar, oyunun Fifa Manager'e dönmemesini, başka yönlerde yine efsane bir oyun istiyorlar.

Şahsıma gelince, ben de çoğunluk tarafındanım. 3D'yi bir kez denedikten sonra vazgeçtim zaten. Alışamadım, kabullenemedim, hemen kaldırdım 3D seçeneğini

Şimdi ben bu konuda birkaç şey daha söylemek istiyorum. 3D konusunda atılım yapmaya çalışacağına, diğer taraflarını geliştirsin oyunun. Mesela taktik kısmı... Örneğin Barcelona karşısında oynarken ben onlara karşı özel bir şeyler yapmaya çalışıyorum, elim kolum bağlı. Eto'o'ya adam adama marke vermekten başka birşey yapamıyorum. Sonra o Eto'o geliyor, benim acemi ve genç defanslarımı darmadağın ediyor, sonra yönetimle bozuştuğumla kalıyorum. Ben istiyorum orada bir Bülent Uygun olayım, Fatih Terim olayım, farklı şeyler geliştireyim, ama olmuyor dedik ya elimiz kolumuz bağlı. Yeni seçenekler koysunlar taktik kısmını genişletsinler kardeşim, nedir yani.. Şahsen yeni seride bunu bekliyorum, CM 01-02'den CM 03-04'e geçişte nasıl taktik seçenekleri genişlediyse, ben aynısını istiyorum, geliştirin kardeşim.. Ama dikkat, mantık doğrultusunda geliştirin sevgili SI yöneticileri kardeşlerim. Mesela ben maç öncesinde oyuncumla öyle bir konuşayım ki, hem ona maçta özel taktiklerimi anlatayım, hem de ona gaz vereyim. Sonra ne Eto'o kalsın, ne başka birşey.

Onun haricinde, oyuncu etkileşiminden de bahsetmek istiyorum, biliyorsunuz ki oyunculara sadece "kontrat yenileyecek misin, formundan mutluyum" gibi şeyler söylüyoruz, umarım buraya birçok şey daha eklenir ve oyunumuz daha gerçekçi olur. Ha neler eklenmeli derseniz o konuda bir fikrim yok, o da SI'nın yetkili ellerine bakıyor açıkçası..

Bir de yıllardır aynı olan bir antrenman mevzusu var.. Kardeşim geliştirin şu antrenmanı artık ya, hep aynı hep aynı nereye kadar. Ama sınırlı geliştirin, birden öyle kademe atlatmayın.. Ya da 3D'de yaptığınız gibi çoğu kişinin hoş karşılamayacağı şeyler yapmayın. Mesela gelin taktik deneyelim antrenmanlarda, hani taktik kısmını ve antrenman kısmını geliştirecektiniz ya, işte ondan bahsediyorum.

Basın toplantıları dediniz yenilik dediniz. Böyle yenilik yapacaksanız hiç yapmayın ya.. Neyse umarım FM 2009 bir geçiş aşamasıdır da, toplantıları seneye iyi bir şekilde görürüz. Yoksa hep aynı şıkları işaretlemekten, hep aynı soruları dinlemekten sıkıldım SI. Anlıyor musun ?

Sevgili SI, biz sizin sayenizde artiz olduk, şu adam şöyle dedik bu adam böyle dedik orda burda millete artizlik yaptık. Sizden bir ricam da, şu abartılı oyuncu profillerinden kaçınmanız ki, her seferinde şunları yamalarla düzeltmek zorunda kalmayalım.

Haaa, az kalsın unutuyordum yahu. Sevgili Jacobson, o regenlerin hali ne öyle ya. Kardeşim oyun 5 sezondan fazla oynanmıyor, öyle bir regen çıkıyor ki, gel de beni al diyor. Alırsam bi dert, almazsam bir dert. Öyle müthiş özellikli regenler çıkmasın demiyorum, siz neleri yapmadınız ki, şunu da bir kontrol altına alıverin be gözüm

Ha, size şu konuda hak veriyorum ve diyorum ki, oyunu fazla kurcalamayın. FIFA Manager gibi yok efendim staddaki şunun fiyatını ayarla, yok efendim özel hayat gibi şeyleri oyuna koymayın, koymayacağınızı da biliyorum. Biz sizin oyununuzu bu haliyle sevdik. 3D'de yaptığınız hatayı sakın böyle şeylerle pekiştirmeyin, fan kaybedersiniz.

Bu yazdıklarımın bir önemi var mı, şimdilik hayır. Ama arada yazmadan duramıyorum, öylesine bir yazayım dedim. Hepinize saygılar efenim
    forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.

Futbol Forum Cezalı rasheed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    16 Aralık 2008
    Nereden
    Ankara
    Süper bir yazı olmuş...

Katılış
    20 Haziran 2007
    Teşekkürler
    forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.

you'll never walk alone Cemal Kılıç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    01 Ocak 2009
    Nereden
    Ankara
    İşte Gökhan abi,işte süper bir yazı daha..

teşekkürler..

Yıldız Oyuncu jamdioron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    11 Nisan 2009
    Baştan Sona Okudum Regenler Konusunda Kesinlikle Haklısın
    Girls,girls,girls

Dünya Yıldızı Myotismon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    10 Haziran 2007
    Gerçektende muhtşem bir yazı olmuş.

Özellikle taktik seçeneklerinin genişletmesini istiyorum, çok haklısın.
    CaNaVaR2o
    Lord

Lima Lima

Gelecek Vaadeden Shabani Nonda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    02 Nisan 2009
    Nereden
    Bujumbura
    güzel noktalara parmak basmışsın

MeLih Razor_332 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    14 Aralık 2008
    Nereden
    The Paris of the East
    Çok güzel bir yazı olmuş ellerine sağlık dediğin gibi 3D o kadar özeneceklerine oyunu daha zevkli hale getirmek için geliştirseler çok manyak olur.

Kavgamsın, Sevdamsın, Davamsın, YaLnızLığımsın, KimsesizLiğimsin, Öfkemsin, Sevgimsin, Sen benim Yüreğimsin…
    Hüznümde göz pınarLarımdaki bir damLa yaşsın,
    Sevincimde havaya kaLkan yumruğum,
    Boş vermişLiğimde beni yeniden hayata bağlayansın.
    KaLbimi fetheden Sarının Laciverte sevdasını karşılayabilen yegâne sözcüksün FeNeRBaHÇeM..!!

Katılış
    20 Haziran 2007
    Teşekkür ederim arkadaşlar.

administrasdsdf Alessio Nikky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    19 Haziran 2007
    Nereden
    english.ltf
    Süper yazmışsın Gökhan. Bende PA sisteminin geliştirilmesini istiyorum. PA'sı düşük olan futbolcuya antrenönürn kralını, antrenman sisteminin babasını getirsen bi adım yol almıyor be. Hani oyuncu yetiştirmek, antrenörlük? Biz bunları istiyoruz 3d değil. Transferler ayrı muamma zaten Ersin bir yazısında değinmişti.
    You have a voice, don't lose it
    You have a choice, so choose it
    You have a brain, so use it

Toplam 10 sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA