ya benceorda bir çeviri problemı var top kapma kolay zor normal ne demek ya ? ney zor ney kolay ney normal kardeşim ne biçim çevirmişler hiç açıklayıcı değil açıkçası
Football Manager 2010 Genel Konular Kategorisinde ve Football Manager 2009 Forumunda Bulunan Rakip Takım Talimatları ?? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Arkadaşlar herzaman kararsız kaldığım rakip takımm talimatlarını sizler neler yapıyorsunuz merak ettim evet yorumları alalım...
Arkadaşlar herzaman kararsız kaldığım rakip takımm talimatlarını sizler neler yapıyorsunuz merak ettim
evet yorumları alalım
ya benceorda bir çeviri problemı var top kapma kolay zor normal ne demek ya ? ney zor ney kolay ney normal kardeşim ne biçim çevirmişler hiç açıklayıcı değil açıkçası
Forvetlere zayıf ayağa zorlama. Kanatlara ver forvet arkası oyuncularına kapanma ve sert top kapma. Rakip defansın konsantrasyonu düşükse sıkı markaj
Yani ikinci kapanm o anlamdamı ?
bide sıkı markaj neden takip savunması moralsizse ?
Ayrıca bir maçtan önce yaptıklarının ss'ini koyabilirmisin merak ettim
arkadaşlar şunu daha bir açıklayıcı anlatırmısınız ben hiçbirşey bişmiyorum bu konuda mesela rakip takım forvetine ben her zaman sıkı markaj veriyorum dogru mu diğerleri ne işe yarıyor hiç bilmiyorum
Arkadaşım öncelikle bu yamayı yapanların emeğine saygı duymuyorsun.Birr kaç yanlış olabılır belkıde zor kolayı baska bır anlamda kullanmıstır.Beğenmiyorsan kullanma tr yamayı .Kendin yapmayı dene birde bak nasıl oluyor.
Bunu bilmicek ne var açıklamaya ?
Demekki bilmiyorsun yonetımı
İnsanıHayattaAşktanNefretEttirenTekşey
Bunu da anlayamıyorsan? Mantık yürüterek zor'un sert müdahele olduğunu anlayabilirsin mesela. Koskoca Türkçe yamada iki kelimeyi beğenmeyip koca yamaya laf atıyorsan yorum bile yapamam.
Ama şu an o yamayı kullandığına göre kendinle zaten çelişmişsin.
Konuya gelince, Sıkı Markaj her oyuncuya Her Zaman verilir. Kanat oyuncularına tersi ayağa zorlanır. Örneğin MR'nin sol ayağına top atılır, orta bölge oyuncularının zayıf ayaklarına. Genel teori budur.
GK - Sıkı Markaj, Her Zaman
DR - Sıkı Markaj, Her Zaman; Ayağa Top Atma, Sol Ayak
DL - Sıkı Markaj, Her Zaman; Ayağa Top Atma, Sağ Ayak
DC - Sıkı Markaj, Her Zaman
DMC - Sıkı Markaj, Her Zaman
MC - Sıkı Markaj, Her Zaman
MR - Sıkı Markaj, Her Zaman; Ayağa Top Atma, Sol Ayak
ML - Sıkı Markaj, Her Zaman; Ayağa Top Atma, Sağ Ayak
AMR - Sıkı Markaj, Her Zaman; Ayağa Top Atma, Sol Ayak
AML - Sıkı Markaj, Her Zaman; Ayağa Top Atma, Sağ Ayak
FC, ST - Sıkı Markaj, Her Zaman
Çok araştırmıştım zamanında.
Arkadaşlar yanlış anladınız tabii ki saygı duyuyorum ve binlerce defa teşekkür ediyorum yamayı yapanlara ben orda hakaret içerici bi söz falan söylemedim çeviri hatası var dedim ayrıyetten zor ile sert arasında bir bağ kurmam ateş ile su arasında bir bağ kurmamdan daha zor sert ile zorun ne alakası var ? ama tabii ki saygı duyuyorum tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum yamayı yapanlara bilgilendirdiğiniz içinde teşekkür ediyorum
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)