Football Manager 2010 Genel Konular Kategorisinde ve Football Manager 2009 Forumunda Bulunan Rakip Takım Talimatları ?? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> evet süper...
Yahu anladımda bu Asistan managerin dediklerini yapıcaz derken 10 dakikalık maç için 30 dakka bunu takip etmeklemi geçiricez? Otomatiğe alma yolu yada bunu kapama yolu yokmu eski FM lerdeki gibi bu ne saçma bir özellik olmuş. Sadece bu yüzden oyundan soğudum yokmu hal çaresi? Türkçe yama bu bölümde biraz cümle düşüklüğü gösteriyor tamam anlamasına anlıyorsun ama bazende saçma şeyler çıkabiliyor onları anlamıyoruz kapatamazmıyız bu özelliği?
Bilgiler için çok teşekkürler!
Asistan managerin bu konudaki fikirlerini nasil oynerebilirim? Aradim bulamadim. Yardim edin.
bende pek fazla birsey bilmiorm![]()
Darağacında olsak bile, son sözümüz Fenerbahçe!
Yahu anladımda bu Asistan managerin dediklerini yapıcaz derken 10 dakikalık maç için 30 dakka bunu takip etmeklemi geçiricez? Otomatiğe alma yolu yada bunu kapama yolu yokmu eski FM lerdeki gibi bu ne saçma bir özellik olmuş. Sadece bu yüzden oyundan soğudum yokmu hal çaresi? Türkçe yama bu bölümde biraz cümle düşüklüğü gösteriyor tamam anlamasına anlıyorsun ama bazende saçma şeyler çıkabiliyor onları anlamıyoruz kapatamazmıyız bu özelliği?
12 Ekim 2009'da ne güzel yazmışımTekrar yükleyip nostalji yapayım dedim tekrar oyundan soğuttu Fm 2009'u yapan firmanın baş yetkililerinin uykularaı kaçsın inşallah elleri de kırılsa olur yani hatta daha güzel olur
![]()
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)