Birkaç maç yapma fırsatım oldu. Gerçekten güzel olmuş.
Football Manager Arşiv Kategorisinde ve FMG Futbol Kulübü Forumunda Bulunan FMG United Grafiksiz Olarak Yayında ! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Sizlerden aldığım istekler doğrultusunda hazırladığım FMG United database ini kullanımınıza sunuyorum... *FMG Utd İngiltere Championship teki Coventry City üzerine kurulmuştur. ...
Sizlerden aldığım istekler doğrultusunda hazırladığım FMG United database ini kullanımınıza sunuyorum...
*FMG Utd İngiltere Championship teki Coventry City üzerine kurulmuştur.
Daha önce yayınlamıştım fakat site geriye gittiği için silinmiş okumayanlar için yazayım;
Grafik işleriyle ilgilenmek isteyen biri olursa logo,forma ve facepack yapıp bana iletirse buraya koyarım ve daha güzel bir çalışma olur...
KURULUM
Öncelikle indirdiğiniz rar'lı dosyadan çıkan "fmg_utd_f.xml" dosyasını,
"Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2010\editor data" içerisine atınız.
ÇALIŞMAZSA,
"C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2010\cache" klasörünü boşaltınız.
Link
Verdikleri fikirlerden ve yaptıkları hata incelemelerinden ötürü Adem Özkur, Assis Moreira , Goktuu , Erda ,Enesx86 , Tickyconcon nickli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum...
Birkaç maç yapma fırsatım oldu. Gerçekten güzel olmuş.
teşekkürler indiriyorum...
teşekkürler kimler felan var bi kaç biraz ayrıntı verseydin güzel olurdu ama bunu yapmayı düşünmen ve bunun için vakit harcaman bile yeter teşekkürler...
Oyuna girer girmez takımın yarısından fazlası isteniyor durumda.Güzel olmuş ^^
Güzel olmuş.Emeğine sağlık.
Boys Of Hell 34!
"Livorno'yu eşimden daha çok sevdiğimi söylüyorlar. Bu kesinlikle yanlış. Eşimi de en az Livorno kadar seviyorum."
Cristiano Lucarelli
Ben buna daha önce cevap atmıştım ama şuanda gözükmüyor neyse, eline emeğine sağlık Akın. Herkes için yararlı bir proje oldu.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)