twitter facebook steam
Konuda toplam 9 mesaj bulunuyor.
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen zobuduk

Fm zararlarına savunma

Oyun Rehberleri Kategorisinde ve FM Köşe Yazıları Forumunda Bulunan Fm zararlarına savunma Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> ABDve Japon bir grup bilim adamı 100 milyon fm fanatiği arasından yaklaşık 20 bin i üzerinde bir çalışma yaptı ortaya ...

Genç Star zobuduk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    26 Nisan 2011
    Nereden
    ankara

Fm zararlarına savunma

ABDve Japon bir grup bilim adamı 100 milyon fm fanatiği arasından yaklaşık 20 bin i üzerinde bir çalışma yaptı ortaya çıkan sonuç ise fmnin cod counter gibi bir çok savaş silah canavarlı oyunları geride bırakarak açık ara en şiddet unsuru ve şiddete neden olan oyun olduğunu söylediler

CVP:Yuh diyorum başka bişi demiyorum.Fmde sakatlık olduğunda top taca atılır ve sonra dostluk için top rakibe verilir.Ama counterde bir adam ölürken vuran onu hastaneyemi gidiyo.Zaten savaş ne dostluk ne.

FM oyunu fazlasıyla gerçekçidir.Bu nedenle oyunda çocuğunuzun kaybettiği maçlar sonrası şiddete yönelmesi büyük olasılıktır

1.bu oyunun amacı zaten budur.Sinirlenmemeyi öğrenmen gerek.

Çocuk kaybettiği bir şampiyonlar ligi finalinden sonra hele de golü uzatmalarda yerse anlık sinirinden dolayı en yakının da ki eşyayı duvara fırlatıp kıra bilir.

2.ilkindede dediğim gibi bu oyunda sinirlenmemeyi öğreniyoruz

Aile bütçesini bozabilir nasıl mı çocuk lig de 1.liği ezeli rakibine kaptırırsa sinirini bilgisayardan çıkartabilir ki buda aile bütçesini sarsar.

3. beyler aynı şeyi tekrarlamışlarr aynı dediğim gibi

Aile içi sakatlanmalara yol açabilir şöyle ki çocuk oyunda en sevdiği genç oyuncusunun sakatlandığını görürse (4-5 ay gibi)çıldırır ve sinirini kardeşinden alıp onu hastanelik edebilir.

4.bu biraszda oynayanla ilgili.Böyle durumda şöyle düşünmeliyiz.O adamın iyileşeceğini düşünürsek daha faydalı olur diye düşünüyorum

Çocuğunuzun okul notlarını bilirsiniz pek çok güzel oyun etkiler ama bir pes veya cod 5 oyuncusu sadece oyun sırasında oyunu düşünür lakin fmci bir çocuk ders kitaplarının arkasında yemek masasına kadar her yerde taktikle uğraşır yatmadan önce hangi mevkide kimi oynatacağını düşünür.

5.Bu birazda işi abartmış.Bu derece olmak içinn günde en az 9 saat oynaması gerek beyler yapmayın etmeyin tahu

Arkadaşlıkları bozabilir şöyle ki iki arkadaş fm oynarken biri bulduğu süper genç ucuz oyuncuyu ona transfer dönemi bittikten sonra söylerse iki dağ bir araya gelirde bu iki arkadaş gelmez

6.No panik.Öbürüde ona bulmadığı bişi söyler ödeşirler

Oyun çocuğun gerçek dünyadaki futbolunu da etkiler aşağıda arkadaşları ile maç yaparken arkdaşları ronaldinho ronaldo messi derken kendilerine bizim ki marquinhos der..

7.Fm hiç alakası yok burada aşalamak var beyler

Çocuk maç izlerken oyunda gördüğü özelliklerin gerçek oyuncularda da birebir olmasını ister güiza attığı golleri gerçekte de atmazsa tvden umudunuzu kesin

8.Zarar diyoo yarardan bahsediyo iyi işte hem pc hem tv kötü ama pc belki daha ii

Çocuk tuttuğu takımın gerçek transfer döneminde onun oyunda bulduğu oyuncuları almasını ister ki bunu kulübüne iletemez ve bu çocuğunuzu dahada hırçın biri yapar

9.Bence klubün bulduğu futbolcuları çocuk alsın

FM oynayan çocuk en önemli maçı sırasında rahatsız edilirse o sırada ebeveyni konuşursa çocuk da maçı yenilirse suç konuşan anne veya babanındır ki bunun sonucu gelecek aile dramını konuşmak istemeyiz

10.Aile önemlidir.Ama çocukta demelidirki beni rahatsız etmeyin oyun oynucam.

ARKADAŞLAR LÜTFEN EMEĞE SAYGI VERELİM YORUM YAPALIM
    Majesty bunu beğendi.

Genç Star zobuduk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    26 Nisan 2011
    Nereden
    ankara
    Valaa çok teşekkür ediyorum 13 okuma 0 yorum ayıp beyler.Emeğe saygılı olalıım

Gelecek Vaadeden Sefa Baysoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    05 Mayıs 2010
    Nereden
    İstanbul
    9 ve 10. maddeler beni anlatıyor. Düşüncelerin için teşekkürler. Bazılarına katılmasam da emeğe saygı
    GlaciusTR
    Turk Assasins Klan üyesi

Genç Star morere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    29 Ocak 2009
    Teselli aramayalım kardesim FM zararlarını anlamak icin bilim adamı olmaya gerek yok. azcık dusun yeter.

Mentor SyNdRoMe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    09 Ocak 2009
    Nereden
    İzmir
    okumaya üşendim, ama ilk maddeye tamamen katıldığımı söyleyebilirim. cs, cod tarzı oyunlar beni rahatlatırken fm aşırı stres yapıyor. çıldıtıyor adamı ilk fırsatta okuyup diğerlerine de yorum yaparım
    Follow your own path and let the others talk.
    DANTE
    ÖZEL MESAJDAN OYUNLA İLGİLİ SORU SORMAYIN!
    twitter.com/SyNdRoMe23

Anahtar Oyuncu Injection - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    06 Ocak 2011
    Kesinlikle katılmıyorum ilk cevabına. Beni şiddete sinire iten bir başka oyun yok şu dünyada. Maç motorundan dolayı yenilen saçma sapan goller , savunma veya kalecinin inanılmaz hataları , boş kaleye kaçırmalar vb. olaylarda resmen çıldırıyorum. Onu bırak şu an bunları yazarken bile aklıma gelen olaylar beni çıldırtmaya yetiyor. Ki tanıyanlar bilir ben sinirli birisi değilimdir normalde.

Takım Oyuncusu zalim0773 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    07 Ekim 2011
    Nereden
    İSTANBUL
    Adamın sinir sistemine baglı belki başkası hiç sinir olamzve şiddetle alakasıda oldugunu sanmıyorum he bende arada masaya teke tek de adam kaçırınca yumruk vuruyorum

Takım Oyuncusu Leİte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    01 Kasım 2007
    Nereden
    İstanbul
    fm nin özellikle zaman yönünde zararları yüksek yinede hayatta 2 renk var biri fm diğeri kate upton
    second place is the first loser

Mentor SyNdRoMe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    09 Ocak 2009
    Nereden
    İzmir
    okudum, bence bunu yazan adam 8 yaşında
    Follow your own path and let the others talk.
    DANTE
    ÖZEL MESAJDAN OYUNLA İLGİLİ SORU SORMAYIN!
    twitter.com/SyNdRoMe23

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA