Güzel bir konuya değinmişsin. Gerçekten acı bir durum.
Oyun Rehberleri Kategorisinde ve FM Köşe Yazıları Forumunda Bulunan Kariyerler... Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Fm'de herkes kariyerleri ile az çok başarı yakalamıştır...Kimimiz Manu,Chelsea,Barça ile Şampiyonlar ligini almayı başarı sayarken,ben ve benim gibilerse son ligdeki ...
Fm'de herkes kariyerleri ile az çok başarı yakalamıştır...Kimimiz Manu,Chelsea,Barça ile Şampiyonlar ligini almayı başarı sayarken,ben ve benim gibilerse son ligdeki takımları dünya takımı yapmaya çalışır...
Başarırız başaramayız ayrı mesele ya da hile ile başarırız diyemiyorum çünkü bir anlamı yok ya da hilesiz başarırız.Tabii herkes oyunu kusursuz oynayacak diye bir kaide yok hiç birimiz süper oynamıyoruz.Elimizden geldiğince taktik bilgisi oyunun gidişatına göre taktik değişimi ve iyi transferlerle herkes başarılı olabilir.
Asıl konumuz ise sitelerdeki açılan kariyerlerTürkiye'deki bütün forumlardaki kariyerleri inceleyin..Şampiyonlar liginde,uefa'da(yeni adıyla avrupa ligi)nde ya da Fa cup işte her neyse önemli kupaların finalinde kaybeden bir elin parmaklarını geçmez
Artık tesadüfmüdür başarımıdır hilemidir bilemem
İşte yorum atıyoruz.Helal olsun Şl almışşın uefa almışşın vb...Hiç tüh finalde elenmişin gibi bir yorum attığımı hatırlamıyorum
Tabii ki kimsenin günahını almak istemem gerçekten başarılı olanlar yok mu ? Tabii ki de var ama artık öyle bir hale gelmişki herkes başarılı oluyor kariyerlerde bu kötü bir şey değil ancak
Hiç takımdan kovulan olmuyor her nerdeyse...Hiç takım kötü gidiyor diye kovulan görmedim olsa bile çok nadirdir...
Ya Türkiye Fm'de tam bir uzman ya da kendimizi çok zeki sanıyoruz . . .![]()
IceBoyzLeader
Güzel bir konuya değinmişsin. Gerçekten acı bir durum.
Ben Fm 09'da bunalrı çok yaşadım hemde Barcelona ile bile.Ama 10 da bunu görmemiz çok zor.Çünkü Fm 10 oldukça kolay , harika takımlar kurabiliyorsunuz.Basit takımlarla bile ilk defa Clyi alabilirsiniz. Nasıl mı insan olmayan regenler sayesinde anlatmak istediğim oyun oldukça kolay eski Fmde kaybetmek diye birşey vardı şimdi oyun içi kolay komutlarla oyunun akışını değiştirebiliyoruz.Örneğin bir finalde yenikken kontra atak gibi hamlelerle maçı çevirmemiz inanılmaz kolay yenerken rakibi kzıdırlar herşeyler.Fm 10 kolaylığı ile karşımıza geldi .Şahsen kariyerlerin %70 inde hile olduğunu düşünmüyorum...
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)