Oyun Rehberleri Kategorisinde ve FM Köşe Yazıları Forumunda Bulunan Kariyerler... Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> waffe Nickli Üyeden Alıntı Yemin Ederimki Fm 2006'damıydı Tam Hatırlamıyorum GS-Liverpool Maçını Abim 3-4 Saat Boyunca Uğraşmıştı Yenicem Diye Sinirden ...
Eski Nick : Assis Moreira
Bu konu hilelerinizi itiraf edin konusu olsun. :shifty: Konuyu saptırdınız yani.![]()
Aynn Herkez Kazanıyor Heç Kaybeden yok maşallahh![]()
Hile yapmanın hiç zevki yok ve olmaz.Bu hileyi bu forumdaki ilk günlerimde görmüştüm VE hiçbir zevki yok.
Fm nin bütün zevki tadı gidiyor.
Konuyu hortlattım ama konu bana eskiyi hatırlattı..Eskiden çıkar çıkar tekrar girerdim(FM 2007)..Ama inanın şu son 2 yıldır(FM 2011-FM 2012)1 tane bile hile yapmadım..İnanın hilesiz ŞL de gruplardan çıkmak hileyle kupa almaktan zevkliAma eski ama yeni bu oyunda mutlaka hile yapmışızdır..umarım kariyerde hile yapanlar yoktur..
Hile değilde itiraf olarak hayatımda bir kere kovuldum o da Arsenaldi.Bütün büyük oyuncuları satmıştım ve yerine Neymar olsun hamsik olsun büyük genç yıldızlar almıştım.Doğru hatırlıyorsam 8 maçta 3 beraberlik 5 mağlubiyet almıştım.Neymar'ı da bida almam bencil herif![]()
Leverkusen kariyerim:http://www.fmgraphics.net/forum/fm-2...asina-son.html
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)