aga en güzeli neydi biliomusnuzcek cumhuriyetinde bohemians 1905 die bi takım var sırf kuruluş yılı nedeniyloe bu takımı almıstım vee takımı sampiyonlar ligi sampiyonu yapmıstım külüp benim adıma stad yapmıstı ne güzeldi bee
![]()
Oyun Rehberleri Kategorisinde ve FM Köşe Yazıları Forumunda Bulunan Eğlenceli Fm için . . . Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> çok mantıklı.alt lig menajerliğinde zorluklarla uğraşmak çok daha güzel oluyor.güzel yazı. tebrikler...
çok mantıklı.alt lig menajerliğinde zorluklarla uğraşmak çok daha güzel oluyor.güzel yazı. tebrikler
aga en güzeli neydi biliomusnuzcek cumhuriyetinde bohemians 1905 die bi takım var sırf kuruluş yılı nedeniyloe bu takımı almıstım vee takımı sampiyonlar ligi sampiyonu yapmıstım külüp benim adıma stad yapmıstı ne güzeldi bee
![]()
"Visca Barca, visca el Cataluna" (Barca kazanınca, Katalonya kazanır)
ben cm 2010 da da böyle sıkılmıştım en sonraları ingiltere 8. liginden takım alıp premier lige çıkarınca bırakıyordumfm de ingiltere rayman ligi falan yok heralde. birde fm de Türkiyeye amatör (bal ligi) veya 3. lig eklense süper olur
Üst ligledeki aldığın başarılar alt liglerdeki kredini artırıyor. Takım kötü gitse bile uzun bir süre toparlanman için fırsat tanınıyor. Oyunda yeni heyecanlar arayanlar için çok doğru bir yönlendirme ..![]()
güzel olmuş yazın . birazda cesaret gerekiyor 2.lig takımlarını seçmek
Eğer biraz çirkin olsaydım, ne Pele ne de Maradona'nın adı hatırlanmazdı.
George BEST
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)