Baban gerçektende Harikaymış güzel yazı olmuş teşekkürler.![]()
Oyun Rehberleri Kategorisinde ve FM Köşe Yazıları Forumunda Bulunan Oyun mu?Ne oyunu yahu? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Hikaye biraz iLginç.Ortada bir save var ve babamLa birLikte oynuyoruz... Bazı çocukLar okuLu bitince kendini sokakLara,taşLarı koyup futboL oynamaya atar.BazıLar ...
Hikaye biraz iLginç.Ortada bir save var ve babamLa birLikte oynuyoruz...
Bazı çocukLar okuLu bitince kendini sokakLara,taşLarı koyup futboL oynamaya atar.BazıLar babaLarına çok özendiği için bir yerLerde çırakLık yapar değiL mi?
2004 yıLına kadar bende normaL bir çocuktum.2004 yazında tanıştığım cm iLe birLikte kimse bunu anLamasa da(fm oyuncLarı hariç) bir adım daha atmıştım hayata.Olayımız ise 2005te başLıyor.Birgün babam beni yanına çağırdı ve yeni oyunu gösterdi.Bu ne dediğimde "yeni cm" dedi.Her şey farkLıydı tabi.Alışması zordu.1-2 dakika continue butonunu aradık birLikte.O heyecanım biLe yeterdi asLında.Daha sonra iLerLedik,iLerLedik.Benim okuL zamanımda oyun oynamam yasaktı.Babam ise BeşiktaşLa bir save açmıştı.Benim biLgisayarın 3 metre yakınına yakLaşmam biLe yasaktı.Ama ben odaya her türLü bahaneyLe girerek yaptıkLarını görmeye çaLışıyordum.Yatarken babam birraz iri oLduğu için monitörü göremiyordum ama maçta goL oLduğunda spikerin siyah beyaz yanıp sönen ışığını gördüğümde maçta oLduğunu ve goL attığımızı anLıyordum..
Daha sonra babam oyunda iLerLemeye devam ediyordu.Fm scout diye bir program indirmişti,ordan bazı şeyLere bakıyor,deftere notLar aLıyordu.Hatta futboLcuLara takma adLar veriyordu.Metin 195,HaLiL 192 gibi.Bu ne dediğimde,"sen karışma,dersine bak" diyordu.Sonunda yaz geLmişti.Yazın geLişiyLe birLikte kendime yeni oyun açtımşım.TransferLer feLan derken babam eve geLdiğinde beni kaLdırıyor ve kendi oyununu açıyordu.Artık oyuna bakmak serbestti.Hemen kendime bir sandaLye çekip oyununu izLiyordum.Ve dersLerden daha fazLa akLımı karıştıran şeyi öğrenmiştim.Meğerse o 195Ler 192Ler oyuncuLarın potansiyeLLeriymiş.200 üzerinden değerLendiriLiyormuş.
Tabi bende kendi oyumun scoutunu açtım.Ama hem tanıdık oyuncuLardı.OnLarı aLmam imkansızdı.Neden böyLe dediğimde babam bana oyununun tarihini gösterdi.2026!
O yazdan sonra babam sabırLa oyununa devam etti.Artık bir oyundan çok evin 5.bireyiydi.GünLük yaşamıydı bu oyun.Kardeşim insan hiçmi bıkmaz?Bıkmıyordu.Bir yaz daha geçti.Yine aynı şeyLer.Nisan ayıydı gaLiba.Beni yanına çağırdı.Benden "continue"ye basmamı istedi.Niye dedim,"sen bas" dedi.Bastığımda bana oyunun tarihini gösterdi.2100!
İki seneLik bir emekti bu.Artık yavaş yavaş sıkıLıyordu ama devam ediyordu.Yazın geLişiyLe birLikte,beraber oynamaya başLadık yine.2139 yıLına geLdiğimizde oyun kendi kendine gitti.Gerçekten ben böyLe bir sabır,böyLe bir başarı öyksü görmedim.Her kupadan 100ün üstünde aLdı.ŞLyi biLe.İşte benim hikayem.Umarım sıkıLmamışsınızdır..![]()
EVERTON
LAKERSBEŞİKTAŞK
Baban gerçektende Harikaymış güzel yazı olmuş teşekkürler.![]()
Gerçekten babanı tebrik etmek lazım. Bu arada senden de bi performans bekliyoruz![]()
Baba büyüksün
TATANGALAR
Şehit Üsteğmen Selçuk Esadoğlu Anadolu Lisesi Mezunu - ADAPAZARI
Helal olsun be![]()
Harbiden Güzel Bir Yazıı Olmuş,Babanda Süper 1 Kariyer Açmış vallaTebrik Ederim
![]()
vay vay vayy...babaya hürmetler![]()
Futbol'dan habersiz kalmayın.
FUTBOLMG ile güncel futbolun hem keyfini sürün hem de an be an takip edin.
Babaya Saygılar Nasıl Bıkmıadan 2139 Yılına Gelımıs Bea
Boyle babamiz olmadi.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)