ilginç olmuş gerçekden hemen hemen bende birinden görmüşdüm öle açıılmıldım oyuna
Oyun Rehberleri Kategorisinde ve FM Köşe Yazıları Forumunda Bulunan FM'ye Başlama Maceram... Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Ve Yaz Gelmişti Benim Kuzenin Amcamın Oğlunun dişi bozuktu ve Ankara'ya tel taktırmaya Gitmiştik. Amcamgil Ankara'da Oturuyordu.Onların Yanına Gittik Ve ...
Ve Yaz Gelmişti Benim Kuzenin Amcamın Oğlunun dişi bozuktu ve Ankara'ya tel taktırmaya Gitmiştik.
Amcamgil Ankara'da Oturuyordu.Onların Yanına Gittik Ve Bide Oğlu Volkan Abim Vardı.O Hep Bu Oyunu Oynardı.Hiç Unutmam Galatasaray Kariyerini.O Zamanlar Ergün Penbe Hakan Şükür falan vardı.Maçlara Girdiğimizde Büyük Bir Hereyecan Bizi Sarıyordu.Yenecek miyiz? Yenilecek miyiz; Yoksa Beraberlik mi?Bu Heyecan oyunu Sevmeme Neden Oldu.Ve Lig Maçları Bitti Beşiktaş 1 Puanla Şampiyon Olmuştu.Biz Aşırı Sinirlenmiştik.Ve Transfer Sezonu Geldi.Cladiou Lopez Vardı.Onu Denemeye Aldık Gayet İyi Oynadı.Transfer Ettik.Lig Başladı.Sabri orta Sahadan Gol Atmıştı.Ve Oyuna İyice Bağlanmıştım.Ve Volkan Abim Oyunu Çekti.Kayseri'ye geldik.O Zaman Nasul Kuruluyor Bilmiyorum Oyunu...:Haha:Ve Sağ Alt Köşede Bi Top Dönüp DuruyorOna Bakıyorum Sonra Ekran Geldi.Uğraşıp Kurdum Oyunu.Beşiktaşı Aldım Tekke'yi falan almıştım.Pancu Falan Vardı.Ve 2006-2007-2008-2009 Diye Serüven Sürdü Gitti.Benim Hikayemde Böyle İşte.
![]()
Metehan Yıldırım 2007/2009
iletişim:Black_King-3@windowslive.com
ilginç olmuş gerçekden hemen hemen bende birinden görmüşdüm öle açıılmıldım oyuna
Gücüne güç katmaya geldik,
Formanda ter olmaya geldik,
Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ
Barbaros meydanında dün gibi sevdan,
Derin bir nefes çektik abbasağadan,
Bir umudum sensin anlıyormusun,
Hayat yaşanmıyor ki senle olmadan Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ
Biraz kısa oLmuş ama yinede sağoL payLaştığın için.
EVERTON
LAKERSBEŞİKTAŞK
İlginç...![]()
"Kaç gol attığımın bir önemi yok,önemli olan onları nasıl attığım."
"Eğer Ajax alt yapısında oynuyorsanız zaten büyük bir yıldızsınız demektir."
İBRAHİMOVİÇ
Bu hikeye ile dünya bir Fm ci daha kazanmış..
Fear can hold you prisoner, hope can set you free
Ben Cm 03/04ten beri oynuyorum bu oyun bagımlılık yapıyor ya![]()
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)