twitter facebook steam
Konuda toplam 3 mesaj bulunuyor.

Menejerlik Oyunlarına Başlangıç !

Oyun Rehberleri Kategorisinde ve FM Köşe Yazıları Forumunda Bulunan Menejerlik Oyunlarına Başlangıç ! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Bende Hikayemi Yazıyım Bir gün evdeyim oynuyacak oyun arıyorum.Menejerlik oyunlarından nefret ederdim.Bir gün ne olduysa oldu.Evimdeyim ve cd kabından oyunlara ...

Takım Oyuncusu derebeyleri44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    16 Mart 2009
    Nereden
    İstanbul -

Menejerlik Oyunlarına Başlangıç !

Bende Hikayemi Yazıyım

Bir gün evdeyim oynuyacak oyun arıyorum.Menejerlik oyunlarından nefret ederdim.Bir gün ne olduysa oldu.Evimdeyim ve cd kabından oyunlara bakıyorum.Bir türlü güzel oyun bulamıyorum.Bir baktım cm ve fm cd`si.Abim hep oynardı.Abime derdim burak şu oyunları abi ne anlıyorsun su futboldan diye.Neyse sade cm - fm cd vardı.Hadi be ozan dedım su oyunu dene bakalım sarıcakmı diye.Neyse yükledım cm`yi.İlk zamanlarda az zorlanıyordum ama oynuyordum.Oynadım oynadım neyse zaman gectı.Bana bir haller oldu cm`ye merak saldım.Daha dogrusu Futbola İlgim arttı.Sadece bilgisayarımda cm yüklüydü.Başka oyun yüklemiyordum.Cm oynadıkdan sonra 1-2 hafta canım sıkıldı.Sıktı artık oyun.İnternette dolaşırken Footbaal Menejer Oyununu gördüm.Allah Allah dedim bu oyundamı var dedım.Cd sini acıp yükledım.Vallahi iyikide yüklemısım.Yükledikden sonra oynamaya basladım.Tabi arkadaşlarım sayesınde.Oyunu bana ögrettiler.Footbaal Menejeri.Cm 1-2 Hafta Oynadım.Fm İse 2 Yıldan Beri Oynuyorum Bu Oyun Sayesinde Futbol Hakkında Cok Şey Ögrendim Bu Oyunu Cıkaranlara Teşekkürler

Takım Oyuncusu Coldplay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    08 Mart 2009
    Nereden
    İstanbul
    Güzel bir hikaye bende senin gibiydim ilk başlarda...

Anahtar Oyuncu Ricardo Quaresma 7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    15 Şubat 2009
    Nereden
    İstanbul
    güzel olmuş
    Gücüne güç katmaya geldik,
    Formanda ter olmaya geldik,
    Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ
    Barbaros meydanında dün gibi sevdan,
    Derin bir nefes çektik abbasağadan,
    Bir umudum sensin anlıyormusun,
    Hayat yaşanmıyor ki senle olmadan Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA