Güzelmiş![]()
Oyun Rehberleri Kategorisinde ve FM Köşe Yazıları Forumunda Bulunan Cm Den Fmye Dönüş!!! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Herkez Bilir FmNin Ne Kadar Harika Bir Oyun Oldugunu Ne KAdar Bağımlılık Yaptıgını Taa 1990 Lara Kadar Dayanan Hikayesi .. ...
Herkez Bilir FmNin Ne Kadar Harika Bir Oyun Oldugunu Ne KAdar Bağımlılık Yaptıgını Taa 1990 Lara Kadar Dayanan Hikayesi ..
BEnim Hikayem 2004 te Başladı..Bilgisayar Dersinde Boş Vakitte Gözüme Bir Oyun Çarptı ..Cm 03-04 Yazıyordu..Merak Ettim Ve Açtım..Zor Çözdüm Oyunu.Daha Sonra Okuldan Gelirken Cdsini Aldım Ve Kurdum..
Harika Bir Oyun Du Cm03-04..Bagımlılık Bile Yaptı..HErkese Önerdim Oyunu..
Taki 2005 Yılına KAdar Sega İLe Eidos Ayrılmıştı..Ve CM 2005 o KAdar KÖtüydü Ki 200 Mb lik Bir OYun Oldugundna Anlaşılıyordu.Ve Oyun Cd Si Aldıgımda Fm 2005 Diye Oyun Önerdiler.Aldım Ve Harika Birşey Olduguna KArar Verdim..Oyuncu Yüzleri Harika Gerçekcilik Ve Bu OLay 2006-2007-2008 Ve En Son Fm 2009 Olarak Devam Etti.
Geçenlerde Dedim Bir Cm Oynayım Açtım Oynadım Cm 2008 O KAdar Yavan Geldi Ki Oyun, Bir Kez Daha Anladım Fmnin Kıymetini..
İşte Benim CM Den Fm ye Geçiş Hikayem Böyleydi..
Nİce Fmlere
"Kaç gol attığımın bir önemi yok,önemli olan onları nasıl attığım."
"Eğer Ajax alt yapısında oynuyorsanız zaten büyük bir yıldızsınız demektir."
İBRAHİMOVİÇ
Güzelmiş![]()
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)