Güzel Hikayen OLmuş Fm 09 1ay Oynayamamak Çok Kötü.
Oyun Rehberleri Kategorisinde ve FM Köşe Yazıları Forumunda Bulunan Bir Fm Cm hikayesi.... Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Bende kendi hikayemi yazmak istedim.... yıl 2001 biz köyde yaşıyorduk sonra birden Babaannemlerin yanına İstanbula taşındık orda 1-2 yıl kaldıktan ...
Bende kendi hikayemi yazmak istedim....
yıl 2001 biz köyde yaşıyorduk sonra birden Babaannemlerin yanına İstanbula taşındık orda 1-2 yıl kaldıktan sonra Bilgisayarla tanıştım...Bilgisayarı açtığımda 1-2 oyunda yüklüydü biriside Cm 03-04 tü...ve o oyunu açtım arkamda kardeşimle birlikte heyecanla oyunun açılmasını bekledik ve açıldı ingilizcem kötü olsa bile azcık bilirdim o zamanoyun açıldı ve Sakaryayı seçtik biz hemen başladık oynamaya biraz ilerledik...transfer işini bilmiyorduk o zaman hiç transfer yapmadan maçlara geçtik taktik anlayışımız berbattı ama ligi 10. bitirdik iyi olduğunu düşündüm ve bi kaç dergi alıp oyunu araştırdım ve artık oyunu anladığımı düşündüm cm 01-02 yi aldım birazda onunla takılmak istedim...Onunla pek takılmadım ama Sakaryayla güzel bir kariyerim olmuştu 2005 e gelip oyunu silmiştim....Sonra CM 2005 i aldım oyunu çok sevdim başladım oynamaya Galatasaray oldum bu sefer Ribery le şhow yapmıştım 2007 de Ribery i Man.United e 40m ye yollamıştım iyi para yapmıştım sonra ise takıma Şampiyonlar Ligini aldırmıştım 2010 a kadar 3 kez üst üste Şampiyonlar Ligini almıştım ve kariyeri kapatmıştmıştım....Ve sonra CM 2006 çıkmıştı onu almıştım ama Sakaryasporla 1 sezon oynayıp kapatmıştım çünkü oyunu hiç beğenmemiştim berbattı sildim....Sonra FM 2006 adında bir oyun gördüm cd ciye sordum bu oyun CM gibimi dedim evet dedi tıpa tıp aynısı dedi ve bende oyunu alıp yükledim oyun iyi gibidi hemen alıştım oyuna Galatasarayda yarı sezondan sonra Ankaraspor a gidip devam ettim ve Ankarasporla Uefa Kupasında yarı final oynadım yarı finalde fark yiyip elendik....Sonra FM 2007 çıktı onu alsam bile ingilizce işini hiç beğenmedim dili ingilizce ve türkçeye çevirmekten bıksamda oynadım....Chelseayle 2014 e kadar gittim 5 kez Şampiyonlar Ligini aldım 6 kezde PL yi aldım takımda ise David Villa Messi ve Ronaldinho gibi yıldızları almıştım CM 2007 yide almıştım onuda beğenmesem bile Galatasarayla 2 sezon geçirip silmiştim...ve FM 2008 le tanışmıştım oyun güzeldi....Okulda öğretmen Cd istemişti bende ona FM 2008 i vermiştim hocada ilk benim verdiğim oyunu denemek istedi oyunu hocaya biraz öğrettim sonra hoca oyunu çok beğendi Fenerbahçeliydi
onu seçti ve Fenerbahçeyle Uefa Kupasını aldı....sonra FM 2009 u hoca aldığını söyledi banada verdi bende öyle yükledim ama oyunu açamadım 1 ay oynayamamıştım FM 2009 u FM 2008 patch lerle idare ediyordum sinirden onuda sildim ve FM 2009 u yapmaya çalıştım ve bir programla olabilceğini söyledi hoca ve indirdim o programı sorunumu seçtim ve oyunu açtım hocama minnettarım onun sayesinde FM 2009 u oynayabildim
..... umarım beğenmişsinizdir yazımı
![]()
Güzel Hikayen OLmuş Fm 09 1ay Oynayamamak Çok Kötü.
Metehan Yıldırım 2007/2009
iletişim:Black_King-3@windowslive.com
evet ama bi zaman sonra fmde sıkıyor.2010 u bekliyor artık çoğu kişi. sitemiz fm graphics beşiktaş skin i çıkarsında bi bjk kariyeri açayım. anca öle oluyor![]()
Gücüne güç katmaya geldik,
Formanda ter olmaya geldik,
Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ
Barbaros meydanında dün gibi sevdan,
Derin bir nefes çektik abbasağadan,
Bir umudum sensin anlıyormusun,
Hayat yaşanmıyor ki senle olmadan Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ
İmLaLara biraz daha dikkat etseydin iyi oLurdu,okurken nefes aLamadım.
Hep kısa dönem geçirmişsin oyunLarda...
EVERTON
LAKERSBEŞİKTAŞK
Gücüne güç katmaya geldik,
Formanda ter olmaya geldik,
Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ
Barbaros meydanında dün gibi sevdan,
Derin bir nefes çektik abbasağadan,
Bir umudum sensin anlıyormusun,
Hayat yaşanmıyor ki senle olmadan Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)