güzel bir yazı sağolasın bu anıyı paylaştığın için
Oyun Rehberleri Kategorisinde ve FM Köşe Yazıları Forumunda Bulunan My CM&FM History Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Sizlere bu 2 majör menejerlik oyununa başlangıcımı, ilerleyişimi ve şimdiki halimi anlatacağım. 1995 doğumlu olmama rağmen çoğu yaşıtıma göre FM ...
Sizlere bu 2 majör menejerlik oyununa başlangıcımı, ilerleyişimi ve şimdiki halimi anlatacağım.
1995 doğumlu olmama rağmen çoğu yaşıtıma göre FM 2005, CM 4 veya CM 03-04 ile başlamadım bu oyuna. İlk oyunum CM 01-02...
Sizlere bu oyunla tanışmamı anlatayım.
Sene 2001 veya 2002.
Ben o sene okula yeni başlamıştım. Samsun/Atakum'da oturan halamları ziyarete gitmiştik. 2 kuzenim(benden çok büyükler o zaman üni. ye gidiyorlardı) oturmuş CM 01-02 oynuyorlardı. Ben de o zamanki heyecanımla(daha doğrusu oyun merakımla) onlara katıldım. Tabii ki başta oynatmadılar oyun İngilizce nerden anlayacağım ki ? Onları hep izledim. Hangi oyuncuları alıyorlarsa aklıma yazdım. Tsigalko, Nikiforenko, Reyad, Nigmatullin gibi... Yaklaşık 1-2 yıl onları takip ettim eh kendimede bir oyun açtırdım. Bir kuzenim oynuyor ben izliyordum. İşte sonunda CM 01-02 yi elime geçirdim. Her yerde oynuyordum. Sonra Türkçe Yama indirdim ve rahatladım. Tabii ilk anlatmaya başlamamla şimdiki arasında yaklaşık 2 yıl falan var. Sonra, yine kuzenlerimde CM 03-04 'ü gördüm. Hemen aldım. Birde baktım o ne ! Maç motoru var. O zaman ne kadar sevinmiştim. En uzun kariyerimi yapmıştım galiba. 7-8 sezon olmuştu. Takım, Inter'di. Evandro Roncatto döktürüyordu.Sonra ben araştırmaya başladım. 1-2 yıl geçti. Ben hala CM 03-04 oynarken FM 2006 diye bir oyun duydum ve bu hayatımın dönüm noktası oldu. FM 2006'da Galatasaray'ı alıyorum Pablo Vitti-Fred'i forvete koyuyorum coştukça coşuyorum. En zevk aldığım menejerlik oyunu oldu bu. Sonra FM 2007 çıktı onuda aynı heyecanla oynadım. FM 2008'i ise aynı heyecanla oynayamadım. Sevmedim, ısınamadım.
. Sonra elime FM 2005 geçti. Ondada en az 2 sezonluk 4-5 kariyer yaptıktan sonra FM 2008'e geri döndüm ve 2009'u beklemeye başladım. 2009 geldi. Şimdi FM 2006'da duyduğum heyecanı FM 2009'da da duyuyorum. Hala eski yoldaş CM 01-02 durur PC'min bir köşesinde. Canım sıkıldıkça yaparım fantazimi hala.
![]()
ArdaTuranEmreÇolak
Galatasaray'ın çocukları
güzel bir yazı sağolasın bu anıyı paylaştığın için
Devrimin amacını kavramış olanlar sürekli olarak onu koruma gücüne sahip olacaklardır.
M.Kemal Atatürk
Çok güzel bir yazı olmuş. Paylaştığın için teşekkürler![]()
Saul
Eskiler unutulmaz ....Fatnazi![]()
![]()
![]()
Güzel olmuşEmeğine sağlık.
Gayet güzel bir yazı eline saglık...![]()
Eline sağlık güzel yazı..Başlığı biri düzenlesin bence İngilizce'ye gerek yok..
"Penaltıyı sadece onu atmayı deneyecek kadar cesurlar kaçırır. "
Robert Baggio
Herkses cm 01-02 başlamış benim gibi güzel yazı teşekkürler
gusel bır yazı anılar paylastıkca guseldır![]()
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)