twitter facebook steam
Konuda toplam 10 mesaj bulunuyor.

My CM&FM History

Oyun Rehberleri Kategorisinde ve FM Köşe Yazıları Forumunda Bulunan My CM&FM History Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Sizlere bu 2 majör menejerlik oyununa başlangıcımı, ilerleyişimi ve şimdiki halimi anlatacağım. 1995 doğumlu olmama rağmen çoğu yaşıtıma göre FM ...

Takım Oyuncusu [Elem_Kelem] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    09 Ekim 2007
    Nereden
    Uefa'dan

My CM&FM History

Sizlere bu 2 majör menejerlik oyununa başlangıcımı, ilerleyişimi ve şimdiki halimi anlatacağım.

1995 doğumlu olmama rağmen çoğu yaşıtıma göre FM 2005, CM 4 veya CM 03-04 ile başlamadım bu oyuna. İlk oyunum CM 01-02...

Sizlere bu oyunla tanışmamı anlatayım.

Sene 2001 veya 2002.

Ben o sene okula yeni başlamıştım. Samsun/Atakum'da oturan halamları ziyarete gitmiştik. 2 kuzenim(benden çok büyükler o zaman üni. ye gidiyorlardı) oturmuş CM 01-02 oynuyorlardı. Ben de o zamanki heyecanımla(daha doğrusu oyun merakımla) onlara katıldım. Tabii ki başta oynatmadılar oyun İngilizce nerden anlayacağım ki ? Onları hep izledim. Hangi oyuncuları alıyorlarsa aklıma yazdım. Tsigalko, Nikiforenko, Reyad, Nigmatullin gibi... Yaklaşık 1-2 yıl onları takip ettim eh kendimede bir oyun açtırdım. Bir kuzenim oynuyor ben izliyordum. İşte sonunda CM 01-02 yi elime geçirdim. Her yerde oynuyordum. Sonra Türkçe Yama indirdim ve rahatladım. Tabii ilk anlatmaya başlamamla şimdiki arasında yaklaşık 2 yıl falan var. Sonra, yine kuzenlerimde CM 03-04 'ü gördüm. Hemen aldım. Birde baktım o ne ! Maç motoru var. O zaman ne kadar sevinmiştim. En uzun kariyerimi yapmıştım galiba. 7-8 sezon olmuştu. Takım, Inter'di. Evandro Roncatto döktürüyordu. Sonra ben araştırmaya başladım. 1-2 yıl geçti. Ben hala CM 03-04 oynarken FM 2006 diye bir oyun duydum ve bu hayatımın dönüm noktası oldu. FM 2006'da Galatasaray'ı alıyorum Pablo Vitti-Fred'i forvete koyuyorum coştukça coşuyorum. En zevk aldığım menejerlik oyunu oldu bu. Sonra FM 2007 çıktı onuda aynı heyecanla oynadım. FM 2008'i ise aynı heyecanla oynayamadım. Sevmedim, ısınamadım. . Sonra elime FM 2005 geçti. Ondada en az 2 sezonluk 4-5 kariyer yaptıktan sonra FM 2008'e geri döndüm ve 2009'u beklemeye başladım. 2009 geldi. Şimdi FM 2006'da duyduğum heyecanı FM 2009'da da duyuyorum. Hala eski yoldaş CM 01-02 durur PC'min bir köşesinde. Canım sıkıldıkça yaparım fantazimi hala.
    ArdaTuranEmreÇolak

Galatasaray'ın çocukları

Takım Oyuncusu NicolaZigic57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    22 Aralık 2008
    Nereden
    Sinop/İstanbul/Kütahya
    güzel bir yazı sağolasın bu anıyı paylaştığın için
    Devrimin amacını kavramış olanlar sürekli olarak onu koruma gücüne sahip olacaklardır.
    M.Kemal Atatürk

Yıldız Oyuncu Caner Özaşkın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    14 Aralık 2008
    Çok güzel bir yazı olmuş. Paylaştığın için teşekkürler

Aydın Çuhadar. Ado77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    25 Haziran 2007
    Nereden
    Yalova
    Kalemine sağlık

Bölüm Yöneticisi Mythosman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    26 Ocak 2009
    Nereden
    Bursa
    Saul

Eskiler unutulmaz ....Fatnazi

Anahtar Oyuncu M. Enes YILDIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    14 Aralık 2008
    Nereden
    Bursa
    Güzel olmuş Emeğine sağlık.

Takım Oyuncusu Coldplay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    08 Mart 2009
    Nereden
    İstanbul
    Gayet güzel bir yazı eline saglık...

Wonderkid Giallo Rosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    18 Şubat 2008
    Eline sağlık güzel yazı..Başlığı biri düzenlesin bence İngilizce'ye gerek yok..
    "Penaltıyı sadece onu atmayı deneyecek kadar cesurlar kaçırır. "
    Robert Baggio

Bölüm Yöneticisi Arda Korkmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    01 Şubat 2009
    Nereden
    İstanbul
    Herkses cm 01-02 başlamış benim gibi güzel yazı teşekkürler

Gelecek Vaadeden xxxmanyaxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    21 Mart 2009
    Nereden
    kocaeli
    gusel bır yazı anılar paylastıkca guseldır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA