twitter facebook steam
Konuda toplam 8 mesaj bulunuyor.

CM-01,02(furkan)

Oyun Rehberleri Kategorisinde ve FM Köşe Yazıları Forumunda Bulunan CM-01,02(furkan) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> İlk önce herkese Merhaba. Bazı arkadaşlar beni tanıyor bazıları tanımıyor. Ben genede FM hayatımı yazayım genede, yaşım küçük ama ben ...

Takım Oyuncusu furkan601 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    12 Ocak 2009
    Nereden
    Alanya

Smile CM-01,02(furkan)

İlk önce herkese Merhaba.

Bazı arkadaşlar beni tanıyor bazıları tanımıyor. Ben genede FM hayatımı yazayım genede, yaşım küçük ama ben bazı arkadaslardan kıskandım benimde bu olayım aklıma geldi.

Sene 2004-2005 ben 4. sınıfa gidiyorum. Bir gün bilgisayarın başında okuldan sonra abim gelmeden keyif catıyordum. Eren diye bir arkadasım msn de lan furkan sende oyun varmı dedi. Bende yok bee ne arasın oyun ben istesemde abim pis kızar. Arkadasım olum harika bi oyun buldum CM 01 diye bi oyun demo sunu indirdim biraz oyunu bilmesemde bazı sitelerden oyun hakkında bilgiler edindim(bu siteyide o önerdi ama simdi pc si yok) dedi. Bende gönder neyse bi bakıyım dedim. Linkini attı ben de lan olum burda büssürü şeyler var hepside ingilizce napıcam lan dedim.Oda dowland diye bişe yazıcak dedi. Bende haa tamam lan buldum dedim.dowland a tıkaldım bişeler cıktı bende korktum olum virus olmasın abim beni keser valla bitirir bende seni bitiririm dedim. Amma korkaksın lan sen dedi.Bende sinirlendim ve indirdim ben o yunu biyere saklamıstım abim görür ve kızar diye 3 4 gün sonra cnm sıkılmıstı ve dur su oyunu deniyim dedim ve basladım ilk önce bana taktikler.v.b öğretti bende aman ne iğrenç oyunmuş dedim. O sıra odamızın kapısını biri açtı. ABİM'di bir korktum bir korktum abim ilk önce kalk ben oturcam dedi ve oturdu ben direk içeri geçtim birden bire FURKANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN diye cığlıklar duydum. 5 10 dk sonra içeri grdim bi baktım abi arkadasımla konusuordu ve oyunu çözmeye calısıodu bana dediki afferim lan iyi oyun bulmussun simdi bu oyunu cözmek var dedi ve basladı oyunu cözmeye sonra cd sini aldı data editörden yeni transferleri yapardık günler geçti abim oyunu sevmeye baslamıstı..........................

çözdü ve 2010 yıllarına kadar geldi bnde hile yapardımm hep data ile o yıllardaki yıldız topcuları getirrimdim sonra kariyer acar kaydeter sonra tekrar data yı acıp düzeltirdim öle öle hiç gidemezdim ilk sezonun yarsına gelince sıkılırdım baska takım secerdim işte onun ardın abim geldi ve elinde fm 05 vardı sevinmiştiim abime sordum ki abi bizim oynadığımız oyun cm idi galiba ya bu değişikse sen merak etme benn öncelerden arastırmalar yapıodum dedi.......Sonra pc ye yükledi ama olmadı:S:S:S cook üzülmüşütm geceleri uyuyamıodum Allah'a dua etimm yüce yarabbim lütfen yarın sabah inşallah yeniden yükleriz hile yapmıcam söz veriyorum die dua etmiştim ve oldu...............Günler geçtiiiiiiii.......

Hile yapıcaktım ama yapmadım işte öle alıstım sonra fm 06 cıktı o da olmadı ilk gün ben gene dua ettim ama olmadı sonra öğrendikki pc nin ramı az mış bu yüzden olmuormuş tabi ozaman ram ne bilmezdim o ne ya felan derdim hay ben onunn gibi şeyler derdim sonra petere yalwardık babacım babacım babacım pc yi değiştirelim felan gibi şeler söylerdik abim tembeldi o günden sonra bi baktık dersleri harika oldu... Babam tamam beee sen böle calıs alayım dedi karne gününe kadarrr fm 07 cıkmıss ve en sonunda abimin karnesi güzel gelmişti vee bu pc yi aldık fm 07 yükledik hile yapmadan bunu geçirdik sonra pc ye format atıldı fm cd lerini babam başkalarına vermisti bizde cm 01 02 alıstığımız için onu indirdik vee onu oynadık veeeeeeee günler sonraa ben elimde bi pakett eve girdim abim ne lan o göster bak döverim dedi.... Zorlada olsa ellimden aldı vee beni hava ya kaldırdı ama babaya sölemek yok dediim okul haslığımı biriktirip almıstım tmm dedii yükledik oynadık işte sonraa abim çalısmaya basladı oynamazdı artık ben suan fm 09 oynuoyorum the end

SEVGİLİ ARKADAŞLARIM BU HİKAYE DEİL GERÇEK HAYATTIR YAZIM YANLIŞLAR GİBİ HATALARIMDAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM ŞİMDİDEN YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

you'll never walk alone Cemal Kılıç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    01 Ocak 2009
    Nereden
    Ankara
    Düzgün Türkçe'ye dikkat edelim lütfen..

Anahtar Oyuncu Sir.Yasin54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    29 Ekim 2007
    Nereden
    Sakarya
    nerden nereye dedırtıyor insanı bnde hatrılardm ilk Cm günlerimi

Takım Oyuncusu NicolaZigic57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    22 Aralık 2008
    Nereden
    Sinop/İstanbul/Kütahya
    Evet yazını düzügün türkçe halinde gerçekleştirirsen daha akıcı olur.. Güzel bir yazı ...
    Devrimin amacını kavramış olanlar sürekli olarak onu koruma gücüne sahip olacaklardır.
    M.Kemal Atatürk

Takım Oyuncusu furkan601 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    12 Ocak 2009
    Nereden
    Alanya
    arkadaslar yazım yanlışı bn göremiyorum ??

Wonderkid Revolution - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    05 Ocak 2009
    Nereden
    İstanbul
    kısaltmaların furkan nasıl göremiyorsun kaç tane var hatta hala devam ediyorsun...

Gelecek Vaadeden kubilay297 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    22 Mart 2009
    Nereden
    İstanbul
    Olsun olsun yinede güzel
    Çılgın Türkler

Gelecek Vaadeden fenerbahce_12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    14 Aralık 2008
    Nereden
    DenizLi#20 !
    Alıntı EddyEdoijano Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Düzgün Türkçe'ye dikkat edelim lütfen..
    Cemal sende çok dikkatlisin .MSNde görüyoruz .()
    Sadece Denizlisporluyuz !

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA