Sıkılmadan okudum,muhteşem bir yazı olmuş ya...
Oyun Rehberleri Kategorisinde ve FM Köşe Yazıları Forumunda Bulunan CM-FM Yazı Dizisi | 1. Bölüm Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Adem Özkur Nickli Üyeden Alıntı CM-FM Yazı Dizisi | 1. Bölüm gördüğü insanlara da CM-FM'den özellikler vererek "Oha ya ayıya ...
bu kısımdan çok etkilendim eskiden benimde yaptığım bişeydi bu mesela aynen senin dediğin gibi adam bi yerden bir yere atlıyodu ben sınıfda arkadaşlarımın yanında bravery'si bunun 20 heralde wayy bea flan diyorum arkadaşlar bana garip garip bakıodu ne dedi bu çocuk iyi mi diye sonra soruyolardı ne dedin sen az önce diye diodum o menejer dili bilmessin senmesela başka derslerde canım sıkılıyordu açıodum kitabım veya defterin arkasını 2 kale çiziodum kadromu yazıodum taktik deniyorum açıkcası eve gidincede uyguluodum sonra , diyodum mesela bu oyuncuyu satıyım bu kadar gelir şunu alırım bu kadar diye eve giderdim çanta bir kenera direk pc'yi açardım. firek fm cm ne varsa artık öle geçti fm anılarımız son son sölediğim 2 örneği hala yapmıyor değilim güzeldi fm anılarım..
![]()
Sıkılmadan okudum,muhteşem bir yazı olmuş ya...
cidden ya..dergiler alırdım futbolcu bulmak için..okulda aklıma gelen futbolcuları pc başında adlarını unuttuğumda nası deli olurdum ya..
çok farklı oyun bu ya (:
harika bi yazı olmuş..emeğine sağlık..
M.Oğuzalp Tatoğlu
Bu yazı serisine tekrar başlıyorum, devam edecektir.
Mükemmel bir yazı aynen beni anlatmışsın bravo doğrusu demek herkes benim gibi kafayı falan sıyırmamışım.
Gerçekten durmumuzu anlatan bir yazı ama şu internet kafe olayındaki çocuk da biraz abartmış işi cidden![]()
Hayat kızgın boğa, ben kırmızı pelerin
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)