twitter facebook steam
Toplam 2 sayfa 12 SonuncuSonuncu
Konuda toplam 18 mesaj bulunuyor.

Bir tutkudur CM, Sonrada FM..

Oyun Rehberleri Kategorisinde ve FM Köşe Yazıları Forumunda Bulunan Bir tutkudur CM, Sonrada FM.. Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Çok iyi hatırlarım . Bir gün arkadaşla oturuyoruz sınıfta . Bana oynadığı bir oyundan bahsetti. Cm 01/02 diye bir oyun. ...

Takım Oyuncusu NicolaZigic57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    22 Aralık 2008
    Nereden
    Sinop/İstanbul/Kütahya

Cool Bir tutkudur CM, Sonrada FM..

Çok iyi hatırlarım . Bir gün arkadaşla oturuyoruz sınıfta . Bana oynadığı bir oyundan bahsetti. Cm 01/02 diye bir oyun. Dedim ;
    - Ne bu ya falan . Durdu devam etti falan ;
    - Güzel ya işte takım alıyorsun hoca oluyorsun işte transfer yapıyorsun , yani bir teknik direktörün herşeyi oluyorsun dedi. Dedim ;
    - Getir o zaman dedim . Ben oyun yüklemeyi bilmiyorum dedim sen yüklersin dedim . Malum ilk bilgisayarım .

Neyse ertesi gün getirdi . O gün çok heyecanlıydım acaba oynayabilecekmiyiz oyunu diye .
    Neyse eve geldik . Pc nin başına geçtik . Çalıştırdık işte . Arkadaş baktı falan , dedi senin sistem kaldırmaz . Dedim nasıl olur falan dedim . Daha yeni aldık pc yi yok . Yok kaldırmaz dedi . Hatta o gün ilk kez bir pc den nefret ettiğimi hatırladım .
    Sistem özellikleri
    * 32 mb ram
    * 8 bit ekran kartı
    * Pentium II 333 Mhz
    * 750 mb Hdd

Dedi . Dedim ne işe yarıyor falan . Yok birşeyde demiyor.

O oyunu oynamak için tam 2 sene bekledim . Ta ki yeni bir pc alıp eski pc yide ayakkabılık yapana kadar . Neyse cd nin bir kopyasını almıştım daha önceden arkadaştan . Yükledim falan baktım çalışıyor . O gün arkadaşı aradım nasıl taktik veriliyor falan diye arkadaş şurdan buradan gir halledersin dedi . Neyse kurduk birkaç taktik baktık yeniliyoruz bu seferde . Dedim en iyisi arkadaştan yarın yardım alırız yarın . Neyse yarın arkadaşta geldi işte . Beraber bize gittik . Şurdan taktikleri falan kuruyorsun dedi. Ben de not tutuyordum . Birkaç taktik kurdu. Baktık hiç zorlanmadan avrupa klüplerine kök söktürüyoruz . Hemde fenerin standart kadroya 1-2 takviye ile neydi bunlar okoronkwo - Nelson cuevas - Tsigalko bunları aldık falan uçuyor takım şampiyon falan da olduk . Ben uçuyorum sevinçten .

Neyse cm 02/03 serisi çıktı bu sefer 2d maç motoru ile işte , oynuyoruz hemde gece 3-4 lere kadar onun yüzünden 1.dönem 5 zayıfım gelmişti . Hatta annem geceleri kalkıp bana kızardı derdi oğlum ne yapıyon gece vakti . Bende hiçç ... Düzelttik sonra tabii her gün sohbetlere devam ediyoruz sınıfta işte , benim kadrom şöyle benim böyle . Tartışıyoruz falan neyse kardeşimede bulaştırdım oyunu onla ortak lig açardık . Hele bir hollanda ligimiz vardı mükemmel di . Birde almanya 2.ligi almıştık oda çok zevkli idi. Ben biraz bildiğim için falan şampiyon olurduk o da küsüp giderdi heyt be... Valla özledim o günleri

Sonra da işte baktım cm fm diye 1 ana hücreden 2 ye ayrılmışlar 2 seriyide oynadım ama database açıkları cm de çok belliydi ve beni hiç sarmadı sonra da fm ye bağlandık hala bırakamıyoruz .

Herkese bol fm ler tabii iyi bir database çıkarırsa cm de tabiki

Selçuk can

Bu makale FMGraphics.net için yazılmıştır. İzinsiz yayınlanması yasaktır.
    Devrimin amacını kavramış olanlar sürekli olarak onu koruma gücüne sahip olacaklardır.
    M.Kemal Atatürk

kurucu admin Adem Özkur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    19 Haziran 2007
    Nereden
    Turkuaz
    Güzel yazı olmuş dostum

you'll never walk alone Cemal Kılıç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    01 Ocak 2009
    Nereden
    Ankara
    güzel yazı olmuş abimde hala bunu oynuyo bazen :F

Katılış
    22 Aralık 2008
    Nereden
    Sinop/İstanbul/Kütahya
    Alıntı EddyEdoijano Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel yazı olmuş abimde hala bunu oynuyo bazen :F
    Bende kalmadı artık bu oyunlar sadece mazi artık benim için .... Bu arada senide tebrik ederim cemal akıllı çocuksun ....
    Devrimin amacını kavramış olanlar sürekli olarak onu koruma gücüne sahip olacaklardır.
    M.Kemal Atatürk

Takım Oyuncusu furkan601 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    12 Ocak 2009
    Nereden
    Alanya
    Güzel yazı olmuş

TDulgerci Viper Thorne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    16 Mart 2009
    Nereden
    YaLı / İzmir
    Güzel yazı tebrikler

Gelecek Vaadeden fb_hunter1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    23 Şubat 2008
    Nereden
    Považská Bystrica

Sırf bu oyun için kafeden çıkmazdık be o zamanlar kafeler çok kalabalıklı kagıtlara sıra filan yazıdırma vardı

Katılış
    22 Aralık 2008
    Nereden
    Sinop/İstanbul/Kütahya
    Alıntı fb_hunter1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sırf bu oyun için cafeden çıkmazdık be o zamanlar Cafeler çok kalabalıklı kagıtlara sıra filan yazıdırma vardı

Aynen ...
    M.Kemal Atatürk

Anahtar Oyuncu M. Enes YILDIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    14 Aralık 2008
    Nereden
    Bursa
    Güzel olmuş

Takım Oyuncusu uAs3rh4t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    07 Mayıs 2008
    Nereden
    Muş
    Güzel olmuş..FM hemen hemen herkesin başından aynı olaylarla geçmiş..
    The Uefa And Super Cup Champions 2000

Toplam 2 sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA