twitter facebook steam
Toplam 6 sayfa BirinciBirinci ... 456
Konuda toplam 56 mesaj bulunuyor.
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni

CM, Football Manager, farkeder mi ?

Oyun Rehberleri Kategorisinde ve FM Köşe Yazıları Forumunda Bulunan CM, Football Manager, farkeder mi ? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> harika bi yazıydı ya cok teşekkür ederim duygularımı kıpırdattığın için ben cm 02 de başlamıştım oyuna hiç birşey anlamıyordum öylesıne ...

Gelecek Vaadeden dodocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    01 Kasım 2010
    Nereden
    Avcılar
    harika bi yazıydı ya cok teşekkür ederim duygularımı kıpırdattığın için ben cm 02 de başlamıştım oyuna hiç birşey anlamıyordum öylesıne ilerleyip maçı kazanıp kazanmadıgıma bakıyordm sadece. 2004 te yeniden cm yi satın aldım daha cok ilgi duydum bilgisayarda bi sürü oyun vardı bu yuzden fazla ilgi gösterememiştim yinede daha sonra fm 2005 benım hayatımda cok farklı bı yeri var gecen ay bi internet cafedeyken gördüm 2 saat boyunca oyundaydım ve sadece futbolculara baktım duygulandım şimdi fm 2011 var ama kanım ısınamıyo ya kendımı ıyı hissetmiyorum , fm 2008 de yüklü bilgisayarımda hala fm 2008 oynuyorum sürekli olarak bendekıde ayrı bır manyaklık belkide ama bilmiyorum ya 2 oyunuda canım sıkıldıkca oynuyorum

Gelecek Vaadeden rexxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    27 Temmuz 2011
    Nereden
    Bursa
    Cm ilk gördüğüm oyundur Binada sadece 1 kişide Bilgisayar vardı ve tüm çocuklar ona gidip seyrederdik

tanısan iyi admindir Marooned - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    20 Haziran 2007
    Yorumlayan tüm arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.
    forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.

Gelecek Vaadeden Reingman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    28 Haziran 2009
    Nereden
    İstanbul
    Gerçekten çok akıcı olmuş. Ben 03-04 ile başlamıştım. Yıllarda Bayern ile oynadım. Okulda her yerde bunu anlatırdım. Ama çevremde kimse oynamazdı. Tek başıma geliştirdim kendimi. Kendi ajandamla tartıştım bunları Çok güzel yazı..

Genç Star aysemre58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    15 Eylül 2010
    Nereden
    İstanbul
    ya varya arkadslar inanmicaksınız ben cm01-02 ile basladım oyuna fm2010a kadar bu oyunu oynadım amerikadan bu oyunun 2010 kadrolu şeklini getirttim müthişti west okoronkwo fatih sonkaya mahmut hanefi nikiforenko solis to madeira tsigalko reyad hersi robben kerr pinheiro montella totti ya neydi bu adamlarrr hee bide unutmadan aghakowa 2010 a kadar bu oyunu oynadımmm ..
    "Visca Barca, visca el Cataluna" (Barca kazanınca, Katalonya kazanır)

Genç Star yourboys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    07 Mart 2012
    Nereden
    Konya
    Harika bir yazı olmuş resmen duygulandım
    Eğer biraz çirkin olsaydım, ne Pele ne de Maradona'nın adı hatırlanmazdı.
    George BEST

Toplam 6 sayfa BirinciBirinci ... 456

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA