Cm ilk gördüğüm oyundurBinada sadece 1 kişide Bilgisayar vardı ve tüm çocuklar ona gidip seyrederdik
![]()
Oyun Rehberleri Kategorisinde ve FM Köşe Yazıları Forumunda Bulunan CM, Football Manager, farkeder mi ? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> harika bi yazıydı ya cok teşekkür ederim duygularımı kıpırdattığın için ben cm 02 de başlamıştım oyuna hiç birşey anlamıyordum öylesıne ...
harika bi yazıydı ya cok teşekkür ederim duygularımı kıpırdattığın içinben cm 02 de başlamıştım oyuna hiç birşey anlamıyordum öylesıne ilerleyip maçı kazanıp kazanmadıgıma bakıyordm sadece. 2004 te yeniden cm yi satın aldım daha cok ilgi duydum bilgisayarda bi sürü oyun vardı bu yuzden fazla ilgi gösterememiştim yinede
daha sonra fm 2005 benım hayatımda cok farklı bı yeri var gecen ay bi internet cafedeyken gördüm 2 saat boyunca oyundaydım ve sadece futbolculara baktım duygulandım
şimdi fm 2011 var ama kanım ısınamıyo ya kendımı ıyı hissetmiyorum , fm 2008 de yüklü bilgisayarımda hala fm 2008 oynuyorum sürekli olarak bendekıde ayrı bır manyaklık belkide ama bilmiyorum ya
2 oyunuda canım sıkıldıkca oynuyorum
![]()
Cm ilk gördüğüm oyundurBinada sadece 1 kişide Bilgisayar vardı ve tüm çocuklar ona gidip seyrederdik
![]()
Yorumlayan tüm arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.
forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.
Gerçekten çok akıcı olmuş. Ben 03-04 ile başlamıştım. Yıllarda Bayern ile oynadım. Okulda her yerde bunu anlatırdım. Ama çevremde kimse oynamazdı. Tek başıma geliştirdim kendimi. Kendi ajandamla tartıştım bunlarıÇok güzel yazı..
ya varya arkadslar inanmicaksınız ben cm01-02 ile basladım oyuna fm2010a kadar bu oyunu oynadım amerikadan bu oyunun 2010 kadrolu şeklini getirttim müthiştiwest okoronkwo fatih sonkaya mahmut hanefi nikiforenko solis to madeira tsigalko reyad hersi robben kerr pinheiro montella totti
ya neydi bu adamlarrr hee bide unutmadan aghakowa 2010 a kadar bu oyunu oynadımmm ..
"Visca Barca, visca el Cataluna" (Barca kazanınca, Katalonya kazanır)
Harika bir yazı olmuş resmen duygulandım![]()
Eğer biraz çirkin olsaydım, ne Pele ne de Maradona'nın adı hatırlanmazdı.
George BEST
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)