twitter facebook steam
Toplam 3 sayfa BirinciBirinci 123
Konuda toplam 24 mesaj bulunuyor.

Transfer Saçmalıkları Devam Ediyor

Oyun Rehberleri Kategorisinde ve FM Köşe Yazıları Forumunda Bulunan Transfer Saçmalıkları Devam Ediyor Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> hepsine tek tek katılıyorum gerçekten sinirlerimi bozan unsurlar ve özellikle şu takım küçümsemeler...illa takıma şampiyonlar ligi kupasınımı kaldırtmalıyım...

Forumun Diktatörü Gesque - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    16 Şubat 2009
    hepsine tek tek katılıyorum gerçekten sinirlerimi bozan unsurlar ve özellikle şu takım küçümsemeler...illa takıma şampiyonlar ligi kupasınımı kaldırtmalıyım
    Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar,
    Güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar,

Unutma doğruların kaderidir yalnızlık,
    Kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar!

RÜZGAR ESER BAŞAKLAR EĞİLİR,BİZ RİZELİYİZ EĞİLMEYİZ!!!

Takım Oyuncusu CescFabregas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    10 Nisan 2009
    Nereden
    İstanbul
    Serinin en saçma oyunudur bence Fm 09 belkide değildir ama 08 falan hiç oynamadım.Ama daha saçması ne olabilir ki ? Oyuncunuz gol kralı oluyor , satış değerine hiç bir etkie tmiyor.Takımalr sizden bişey alırken ucuza teklifler yapıyor , biz onalrdan bişe alırken asronomik teklifler istiyorlar.Sorarım size Baptistanın satış değeri 90 milyon olur mu ya ? Ronaldo bile 94 milyon.Ben bu Fm 2009 dan bıktım artık.Portoyu neler neler yapıp Cl şampiyonu yapıyorsunuz , ertesi sezon bütçeniz 18 milyon.Daha ne saçmalıklar var.Cm daha gerçekçi eminim ama onunda tema vs. çok başarısız olmuş.Öncelikle bir fikstür ilerleyişi yapılsa Cm ye başından kalkmam Fm 09uda siler atarım!!!!

Gelecek Vaadeden CRe_cOD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    30 Kasım 2007
    bi anımı da ben paylaşayım.fm2009'da es-es le oynuyorum ve gs devre arasında youla'yla ilgilendiğini belirttince youla'da huzursuzluk çıkarmaya başladı...öyle olunca bende sattım...

sonra istediğim gibi bi forvet buldum...soruşturma olarak teklif yaptığımda 1,748m gibi bi rakam istediler.
    bu soruşturma cevabında direkt kabul et diye bi seçenek yok,neyse yeni teklif yap dedim ve 1.8 lik teklif verdim kabul edilmedi...(defalarca)tam olarak da 1,748lik teklif yapmak da oyunda imkansız...sonuçta yarım devre boyunca forvetsiz takımım 2.likten 4.lüğe düştü...
    bende sinir olduğumla kaldım

Genç Star resdiyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    30 Aralık 2009
    Nereden
    Eskişehir
    oyuncu fiyatlarıda çok fazla.Luka modrici 40milyon €'ye Cezar azpilicuetayı ise 23M€ ye alabiliyoruz böyle bir saçmalık olabilir mi? Helal olsun sana!

Toplam 3 sayfa BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA