Harika bir uygulama..
Ben geceleri 5-6 saat online olan beraber oynayacağım bir rakip arıyorum. Kariyer şeklinde olucak.. Uygun olanlar varsa benimle iletişime geçsin lütfen.
Turnuvalar & Yarışmalar Kategorisinde ve FM 2012 Turnuvaları Forumunda Bulunan Online Rakip Arama Merkezi ve Hamachi Ağları Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Hepinizin kendi kariyerleri mutlaka vardır, ancak farklı heyecan aramak isteyen arkadaşlar varsa buradan online oynamaya müsait rakipler bulabilir. Bu konuda ...
Hepinizin kendi kariyerleri mutlaka vardır, ancak farklı heyecan aramak isteyen arkadaşlar varsa buradan online oynamaya müsait rakipler bulabilir.
Bu konuda Hamachi ağlarınızı paylaşabilir, ne tip bir maç yapmak istediğinizi ve uygun olduğunuz saatleri belirtebilirsiniz.
Hamachi'nin getirdiği ve her ağı 5 kişiyle sınırlandıran uygulama nedeniyle hamachi ağlarımız kapanmıştır. Ancak bu konu altında kendi kurduğunuz ağları paylaşabilirsiniz.
Ağa katıldım.
kaisys:Seninle oynayabilirim ama gece olur mu bilmiyorum. Akşamları 3 saat kadar oynayabilirim. 12'den sonra paydos.![]()
ben şimdi bu saatten itibaren 12 ye kadar oynarım
arkadaşlar katıl kim benle şimdi yapamk ister
ben oyunu kuruyorum ama kimse bağlanamıyor.
Run as server işaretli ? sorun nedir sizce.
ben katılmak istiyorm ama hamachi agı dolu yardım Lütfen
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)