aslında her gün 1 dosya bitse süper olacak sizin srvngrc ile yaptınız bu uyumu herkez yapsa günde 2 dosya biriniz bir kısmı digeriniz bir kısmı bitirince hemen bitiyor ikinizide tebrik ediyorum
Football Manager Bölümü Kategorisinde ve FM 2012 Türkçeleştirme Çalışmaları Forumunda Bulunan FM 2012 Türkçeleştirme çalışması | Ana konu Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> umidowski123 Nickli Üyeden Alıntı bugün bitme ihtimali varmıdır kardeşim Bugün içinde bitireceğim.ALLAH kısmet ederse....
aslında her gün 1 dosya bitse süper olacak sizin srvngrc ile yaptınız bu uyumu herkez yapsa günde 2 dosya biriniz bir kısmı digeriniz bir kısmı bitirince hemen bitiyor ikinizide tebrik ediyorum
Aslında tahmin yürütmek yanlış olur sonra bitmedi diyip burda isyan edenler var. Bence bu soruyu artık sormakta saçma. Kaç kere duyuruldu tarih belli değil diye.
zaferimiz yakındır arkadaşlar az daha sabır lütfen diğer çeviri yapan arkadaşlar ada kolay gelsin
KEY: Make sure the team relaxes and understands that being favourites doesn't mean there's any pressure to perform.[COMMENT: team talk - assistant manager suggestion - long]
önerisi olan varmı bu cümleye..motomot çeviri olmaması için uğraşıyorum![]()
Ha gayret arkadaslar 2018-2019 sezonunda bıraktım yamanızı bekliyorum.![]()
Şu an 3 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 3 konuk)