ekran çözünürlüğünü düşürmeyi dene bi kardeş ama kasmaması gerekiyor o ekran kartına
Football Manager Bölümü Kategorisinde ve FM 2012 Teknik Yardım Hattı Forumunda Bulunan Football Manager 2012 Kasma Sorunu Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> arkadaşlar 'intel Pentium 4 Cpu 2.40 ghz 1.gb ram 128 bit nvidia ge force 5200 ekran kartı' maca girdigimde oyunda ...
arkadaşlar 'intel Pentium 4 Cpu 2.40 ghz 1.gb ram 128 bit nvidia ge force 5200 ekran kartı' maca girdigimde oyunda domma oluyor yavaşlıyor oyun bunun icin pc me format attım ekran kartını güncelledim.game booster programı ile bile actım arka planda hic bişi yok ama gene çok yavaş maclar bunun bi cözümü yokmudur lütfen yardım ??
ekran çözünürlüğünü düşürmeyi dene bi kardeş ama kasmaması gerekiyor o ekran kartına
nasıl düşürcem kardeş en fazla 1024 x 800 oluyor :S daha altı yok
garib olan 2d de daha çok kasıoonuda denedim.
![]()
Valla şapkadan tavşan çıkarma ihtimalimiz yok malesef.
Ram çok düşük kalıyor. Açtığınız liglere bağlı olarak ölüm gibi bişeydir 1 gb ile uğraşmak.
fifa manager 2012 bundan daha fazla özellik istio onu windows vista ile oynuodum fm 2011 de vista ile oynuodum xp yi yüklemdim ffm 2010 fifa manager 2012 de cok fazla kasıyor simdi yeniden vistayı yüklücem inşallah olur.
ne işlemci nede ekran kartı tamamen açtığın lig sayısına bağlı olarak yavaşlıyor oyun dikkat edersen üstelik ramin bu oyun için çok düşük tamamen ram düşmanı bende 1gb ram ile oynarken aynı sorun vardı 2gb çıkardım çok rahat hiç kasma yok
E5500 2,5 Ghz işlemci, 2 GB ram 150 GB boş alanım var hardiskimde.. Ancak oyunda taktiklerde biraz kasıyor.. Ancak maça başladıktan sonra taktikler kısmına girersem tamamen gidiyor oyun. Dakikalar normal 1 dakika gibi ilerliyor.. Sorun ne olabilir sizce ?
Yama falanda kullanmıyorum..
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)