C:\Users\ACER\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012\graphics\pictures
İçine at hocam.
Football Manager Bölümü Kategorisinde ve FM 2012 Teknik Yardım Hattı Forumunda Bulunan Yüz paketleri ile ilgili ufak bi sorun. Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Merhaba arkadaşlar. Football Manager'e daha yeni müptela oldum. Bilmediğim çok konu var ama öncelikle oyunda transfer ettiğim oyuncuların yüzlerini görmek ...
Merhaba arkadaşlar. Football Manager'e daha yeni müptela oldum. Bilmediğim çok konu var ama öncelikle oyunda transfer ettiğim oyuncuların yüzlerini görmek istemek gibi bir fantezim var4 GB'lık tüm oyuncuların yüzlerini değilde İngiliz, Alman, İspanyol ve Türk liglerinin yüzlerini tek tek indirdim. C:\Users\Güldüren\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012\graphics klasörünün içerisine; "faces" ve "players" diye ayrı klasörler açarak yaptım olmadı. Logo ve Tema yükledim onlar oldu ancak yüzler eklenmedi. Oyundaki var olan resimleri, yeni eklediklerimle değişti. Örneğin Guiseppe Rossi. Ama Yüzü olmayan oyuncularda herhangi bi değişiklik olmadı. Cache klasörünü siliyorum yine olmuyor. Acaba görüntü ayarları kısmındaki; Resmin türünün yazdığı (PNG,BMP) kımındaki diğer seçeneklerde mi bi oynama yapmam lazım ? Oyun Türkçe ama yine de işin içinden çıkamadım. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum
![]()
arkadaşım rardan çıkardığın dosyayı belgelerim-sports interactive-football manager 2012-graphics içine atabilirsin ama bunu yaparken oyunun kapalı olmasına dikkat et![]()
"Ahlaka dair bildigim ne varsa futboldan ogrendim. Cunku top hicbir zaman
bekledigim koseden gelmedi" - Albert Camus
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)