twitter facebook steam
Konuda toplam 3 mesaj bulunuyor.

Yüz paketleri ile ilgili ufak bi sorun.

Football Manager Bölümü Kategorisinde ve FM 2012 Teknik Yardım Hattı Forumunda Bulunan Yüz paketleri ile ilgili ufak bi sorun. Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Merhaba arkadaşlar. Football Manager'e daha yeni müptela oldum. Bilmediğim çok konu var ama öncelikle oyunda transfer ettiğim oyuncuların yüzlerini görmek ...

Genç Star iMPaLa26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    30 Kasım 2011
    Nereden
    Eskişehir

Yüz paketleri ile ilgili ufak bi sorun.

Merhaba arkadaşlar. Football Manager'e daha yeni müptela oldum. Bilmediğim çok konu var ama öncelikle oyunda transfer ettiğim oyuncuların yüzlerini görmek istemek gibi bir fantezim var 4 GB'lık tüm oyuncuların yüzlerini değilde İngiliz, Alman, İspanyol ve Türk liglerinin yüzlerini tek tek indirdim. C:\Users\Güldüren\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012\graphics klasörünün içerisine; "faces" ve "players" diye ayrı klasörler açarak yaptım olmadı. Logo ve Tema yükledim onlar oldu ancak yüzler eklenmedi. Oyundaki var olan resimleri, yeni eklediklerimle değişti. Örneğin Guiseppe Rossi. Ama Yüzü olmayan oyuncularda herhangi bi değişiklik olmadı. Cache klasörünü siliyorum yine olmuyor. Acaba görüntü ayarları kısmındaki; Resmin türünün yazdığı (PNG,BMP) kımındaki diğer seçeneklerde mi bi oynama yapmam lazım ? Oyun Türkçe ama yine de işin içinden çıkamadım. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Yeni Üye Tony1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    14 Aralık 2008
    Nereden
    Eskişehir/Kütahya
    C:\Users\ACER\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012\graphics\pictures

İçine at hocam.

Gelecek Vaadeden harry1994potter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    05 Aralık 2011
    Nereden
    Trabzon
    arkadaşım rardan çıkardığın dosyayı belgelerim-sports interactive-football manager 2012-graphics içine atabilirsin ama bunu yaparken oyunun kapalı olmasına dikkat et
    "Ahlaka dair bildigim ne varsa futboldan ogrendim. Cunku top hicbir zaman
    bekledigim koseden gelmedi" - Albert Camus

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA