twitter facebook steam
Konuda toplam 8 mesaj bulunuyor.
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen harry1994potter

antreman programı

Football Manager Bölümü Kategorisinde ve FM 2012 Taktikler ve Antrenmanlar Forumunda Bulunan antreman programı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> arkadaşlar antreman programını scheldues klasörüne attıktan sonra oyuna girip o programı nasıl seçiyoruz bilen varsa çok lazım ya? bide antreman ...

Genç Star ribery - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    13 Ağustos 2011
    Nereden
    bolu

Angry antreman programı

arkadaşlar antreman programını scheldues klasörüne attıktan sonra oyuna girip o programı nasıl seçiyoruz bilen varsa çok lazım ya? bide antreman programını yardımcı antrönöre nasıl devredebilirm ?

Gelecek Vaadeden harry1994potter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    05 Aralık 2011
    Nereden
    Trabzon
    Alıntı ribery Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar antreman programını scheldues klasörüne attıktan sonra oyuna girip o programı nasıl seçiyoruz bilen varsa çok lazım ya? bide antreman programını yardımcı antrönöre nasıl devredebilirm ?
    arkadaş oyunda antrenman-antrenman programları-manager schedules-import(içeri al)-indirdiğin antrenman programını bul iki kere üstüne tıkla en sonunda "ok"a tıkla tamamdır
    ribery bunu beğendi.
    "Ahlaka dair bildigim ne varsa futboldan ogrendim. Cunku top hicbir zaman
    bekledigim koseden gelmedi" - Albert Camus

Gelecek Vaadeden harry1994potter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    05 Aralık 2011
    Nereden
    Trabzon
    Alıntı ribery Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    antreman programını yardımcı antrönöre nasıl devredebilirm ?
    o kolay kardeş oyunun içinde antrenman-antrenörler yardımcı antrenörüne gel en sağda antrenman kategorileri var istediğini yardımcına ver diğer antrenörler içinde aynısını yapabilirsin ama dikkat et antrenman kategorini verirken orada yıldızlar var yüksek yıldız olanları ver daha iyi verim alırsın bide her antrenöre bir kategori ver zaten her antrenörünün profilinde yazar en iyi kategorisi
    Konu harry1994potter tarafından (06 Şubat 2012 Saat 06.42 ) değiştirilmiştir.
    "Ahlaka dair bildigim ne varsa futboldan ogrendim. Cunku top hicbir zaman
    bekledigim koseden gelmedi" - Albert Camus

Genç Star kaangok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    09 Şubat 2012
    Nereden
    ist

birkaç soru

Arkadaşlar merhaba,
    Ben aranıza yeni katıldım(Hem Forum’a hem Oyuna yeniyim.)

Bilmiyorum burada sorularıma cevap bulabilirmiyim yada başka bir yerde konu filanmı açmak gerekli ama yardımcı olursanız çok sevinirim.

1. Antreman paketi indirdim ve kurdum.Sorun yok, oyuncularımıda dağıttım farklı antremanlara.Fakat oyuncu geliştirebilmek için oyuncuları birbiriyle nasıl çalıştırabiliyoruz, bunu yapamadım.bilen varsa yardımcı olabilirmi.
    2. Forumlarda adı geçen oyuncuların bir kısmı bende çıkmıyor, bunun sebebi ne olabilir.(Oyun orijinal, bilmiyorum etkisi varmıdır..)

Şimdiden yardınmcı olacak arkadaşlara teşekkürler.

Genç Star hcellchuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    31 Mart 2012
    benimde konuyla ilgili bi sorum olucak
    personellerimden coach ,young coach birden fazla var ve sonradan anlaştığım antrenörleri antrenman>antrenör bölümünde göremiyorum.Bu bölüme nasıl ekleyebilirim antrenörleri??

Gelecek Vaadeden x_tol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    29 Temmuz 2009
    Alıntı hcellchuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde konuyla ilgili bi sorum olucak
    personellerimden coach ,young coach birden fazla var ve sonradan anlaştığım antrenörleri antrenman>antrenör bölümünde göremiyorum.Bu bölüme nasıl ekleyebilirim antrenörleri??
    Antrenorler bolumune otomatik olarak eklenir onlar. Belki genc antrenor olarak sozlesme yaptiysan as takim antrenorleri arasinda bulunmaz.

Genç Star hcellchuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    31 Mart 2012
    tamam şimdi oldu teşekkürler x_tol

Gelecek Vaadeden memodal1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    07 Şubat 2009
    güzel bir antreman programı mı acaba bu ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA