twitter facebook steam
Toplam 3 sayfa 123 SonuncuSonuncu
Konuda toplam 22 mesaj bulunuyor.

Erick Torres (AMC-ST)

Oyuncu İncelemeleri Kategorisinde ve FM 2012 Oyuncu İncelemeleri Forumunda Bulunan Erick Torres (AMC-ST) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Erick Torres Ülke:Meksika Pozisyon:AMC ST Kendi Yorumum: öncelikle oyuncumuz her takımda iş görebilir heleki türkiye liginde tam bir canavar gibidir ...

Gelecek Vaadeden Axion50 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    13 Kasım 2011
    Nereden
    Dünya :)

Post Erick Torres (AMC-ST)

Erick Torres Ülke:Meksika Pozisyon:AMC ST Kendi Yorumum: öncelikle oyuncumuz her takımda iş görebilir heleki türkiye liginde tam bir canavar gibidir ilk 2-3 maç takıma alıstıktan sonra durdurmak imkansızdır bu oyuncuyu cok pahali degildir werdiginiz paraya degecek bir oyuncudur bir kaç sene sonra 3-4 katına satabilme garantisi verebilirim hem asist hemde gol atar Göze Çarpan Özellikleri:Hız-Hızlanma-Özel Yetenek-İlk dokunus-Kararlılık Sezon Öncesi Aldıgım Bir SS'dir İlk Sezon sonu özellik gelişimi ve attıgı gol ve asist sayısı Son olarak arkadaşlar özelliklerine aldanıpta almamazlik yapmayın kesinlikte herkezin bir kere denemesi gereken bir futbolcudur erick torres gelecegıde cok parlak bence...
    Konu Axion50 tarafından (10 Şubat 2012 Saat 14.49 ) değiştirilmiştir.

Test Ekibi sglm10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    01 Kasım 2011
    inceleme için eline sağlık ama arkadasım ama konuya ilgi çekebilmek için öncelikle oyuncunun en az 2016 yılında ki profilini koyman gerekir ki gelişimini görelim onun haricinde oyuncuyu o seneye kadar satmasan bile gelen tekliflerin resmini koyman gerekir oyuncuyu alacak kişi kar mi edecek zarar mı edecek bunlara dikat edip incleme yaparsan daha sağlıklı olur

Genç Star kaanowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    27 Aralık 2008
    Nereden
    İstanbul
    2016 profili de benden gelsin

Uploaded with ImageShack.us

birde önerim var AML ye alıştırıp inside forward olarak kullanırsanız çok daha fazla verim alırsınız .
    Konu kaanowski tarafından (10 Şubat 2012 Saat 10.29 ) değiştirilmiştir.
    Axion50 bunu beğendi.

Gelecek Vaadeden Doğukan Toptaş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    02 Ağustos 2011
    Nereden
    Kars
    @kaanowski o da gelişim mi hocam

alın size 2015 Erick Torres

Daha patlamayı yapamadı forvetin solunda oynatıyordum sağına çektim bu hafta Şov şimdi başlayacak. Kesinlikle alın derim. Kaçıran pişman olur.

Gelecek Vaadeden Axion50 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    13 Kasım 2011
    Nereden
    Dünya :)
    arkadaşlar saolsun paylaşmış paylaşmasaydi baska bir kariyerimden koyacaktım ss tşkler arkadaşlar ss için kanat tavsiyenizi deneneyecem umarım faydali olur

Genç Star kaanowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    27 Aralık 2008
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı Doğukan Toptaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @kaanowski o da gelişim mi hocam

alın size 2015 Erick Torres

Daha patlamayı yapamadı forvetin solunda oynatıyordum sağına çektim bu hafta Şov şimdi başlayacak. Kesinlikle alın derim. Kaçıran pişman olur.
    ben 2016 daki profilini merak ettikleri için koydum
    Bende zaten 2015 te geldi ispanya'ya meksika ligi de kapalı ona rağmen yinede iyi gelişmiş. Tabi ben Sociedad'la oynadığım için bana gelmedi bende Fierro'yu tercih ettim yoksa daha parlak bi geleceği olabilirdi Erick Torres'in

Takım Oyuncusu serkan1520 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    13 Mart 2009
    Nereden
    istanbul
    ya su ıkı ayagınıda kullanan oyunculara hastayım özellikleride çok iyiymiş kaçırmamak gerekir

not : Benim oyunumda bu adam sadece sağ ayağını kullanıyor sol ayak yeterli seviyesinde ? bende mı problem var heralde sen editörden oynama yaptın ?
    Konu serkan1520 tarafından (10 Şubat 2012 Saat 12.34 ) değiştirilmiştir.

Gelecek Vaadeden Doğukan Toptaş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    02 Ağustos 2011
    Nereden
    Kars
    bana soruyorsan ben dokunmadım dostum. Transfer güncellemesi yapmamıştım ondan olabilir belki.

Genç Star xeta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    04 Şubat 2012
    Nereden
    ist
    müthiş oyuncu bencede

Gelecek Vaadeden EmrAydn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    24 Aralık 2011
    Nereden
    Samsun
    oyuncu çok güzel

Toplam 3 sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA