twitter facebook steam
Toplam 2 sayfa 12 SonuncuSonuncu
Konuda toplam 17 mesaj bulunuyor.

Alberto Paloschi | ST

Oyuncu İncelemeleri Kategorisinde ve FM 2012 Oyuncu İncelemeleri Forumunda Bulunan Alberto Paloschi | ST Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Her forveti takımıma almam alacaksamda ucuz ama hızlı, çevik, güçlü ve uzun boylu ayrıca mental olarakta iyi bir oyuncu alırım ...

Gelecek Vaadeden Kaisys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    10 Şubat 2011
    Nereden
    Güzelyalı/Bursa

Alberto Paloschi | ST | 12.0.4

Her forveti takımıma almam alacaksamda ucuz ama hızlı, çevik, güçlü ve uzun boylu ayrıca mental olarakta iyi bir oyuncu alırım mı diyorsunuz ? İşte tam sizin tarifinize uygun bir forvet ile karşınızdayım bu sefer.. Paloschi! Rüzgar gibi hızlı, çevik,atletik, konsantrasyonu sezisi ve soğukkanlılığı üst düzey, kararlarına son derece bağlı, orta seviye takımlar için harika bir forvet.. İsterseniz birazda yakında inceliyelim

Kişisel Bilgi ve Özellikleri

Kariyerine Milan'da başlamış ancak 3 sezon sonunda Parma'ya gidip 3 sezonda orada geçirdikten sonra 1 sezon Genoa macerası yaşayıp Chiveo takımına transfer olmuş. Paloschi'nin kontrat'ı göründüğü gibi 30 Haziran 2012 tarihinde son buluyor. İster Ocak ayında kontrat önerebilirsiniz yada 3,5 ila 4 milyon € arasında bir teklif sunarak takımından rahatlıkla transfer edebilirsiniz. Oyuncunun isteyeceği miktar ise sunucağınız sözleşmeye göre senelik 1,2 milyon ila 1,6 milyon € arasında değişebiliyor.

+Teknik özelliklerinde öne çıkanlar;
    Bitiriciliği ve ilk dokunuş özellikleri.. Diğerleri ise oldukça düşük. Ancak bir forvet için diğerlerine fazla gerek olmadığını düşünüyorum.

+Mental özellikleri yaşına göre çok iyi sayılabilir;
    Kararlılık,Çalışkanlık,Cesaret,Sezme,Soğukkanlılık ,Topsuz Alan gibi özellikleri çok iyi seviyede,Kararlar ve Topsuz alan becerileri ise orta seviyede bulunuyor ama bunlar yaşını ve potansiyelini de hesaba katarsak gelişmeyecek seviyede değil.

+Fiziksel Özellikleri ise bana göre çok iyi;

Hızı ve çevikliği
    dikkat çekiyor. Dayanaklı ve dengeli bir oyuncu olmasıda artı yönlerinden biri..Hızlanması,Zıplaması ve Gücü vasat ancak kaliteli bir programla geliştirilemeyecek kadar kötü değil.

Oynadığı Pozisyon & Pozisyonlar

Santrafor olarak oynayabilen Paloschi, pozisyon antremanı yaptırılırsa Sağ Açık olarakta görev alabilmekte. Sol ayağı zayıf ancak sağ ayağı oldukça kuvvetlidir..

Sene 2017 - Oyuncu Özellikleri

Gördüğünüz gibi bütün özelliklerinde gözle görülür bir şekilde artış var.. ( Size önerim forumdada paylaşılan Tug's antreman paketini kullanmanız..) Geçtiğimiz sezonda ise 43 maçta 32 gol 14 asist ile başarılı bir grafik çizdi..

Yorum
    Orta seviyeli takımlar için çok kaliteli bir transfer olacağı düşüncesindeyim. Banko ilk 11'inizin değişmez isimlerinden biri olacağı kesin.. Mental özellikleri oyuncunun gelişmesinde aşırı etken.. 1. Sezon sonunda 8,5 milyon teklif gelmişti çoğu kulüpten ancak satmadım, satmayada niyetim yok açıkçası bu performası sergilerken Alırsanız çok büyük faydasınız görürsünüz, zira bir kaç sezon sonra büyük takımlar peşine takılmaya başlıyor

Bu inceleme FMGraphics adına yapılmıştır. İzinli yada izinsiz paylaşılamaz..

Diğer incelemelerim;
    http://www.fmgraphics.net/forum/fm-2012-oyuncu-incelemeleri/48465-vegar-eggen-hedenstad-joker-12-0-4-a.
    html
    http://www.fmgraphics.net/forum/fm-2...-12-0-4-a.html
    Konu Kaisys tarafından (26 Nisan 2012 Saat 05.27 ) değiştirilmiştir.
    umutkan ve SyNdRoMe bu mesajı beğendi.

Gelecek Vaadeden chatman37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    30 Ocak 2010
    Nereden
    Kastamonu
    teşekkürler
    Kaisys bunu beğendi.

Takım Oyuncusu Toni Kroos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    15 Ekim 2010
    Nereden
    İstanbul
    İnceleme de oyuncu da çok iyi, FM 2010 efsaneydi Paloschi bi zamanlar
    Kaisys bunu beğendi.
    Tek Aşk FENERBAHÇE

Takım Oyuncusu researcherman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    18 Ocak 2010
    Nereden
    istanbul
    bu adamla fierro 2li oynatasım geldi. tutmayın beni yeni kariyer açacam
    Kaisys bunu beğendi.
    ...Ronaldinho...El Fenomeno...Henry...

Mentor SyNdRoMe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    09 Ocak 2009
    Nereden
    İzmir
    iyi adam bu. tek başına kontracı oynatıyorum ben efsane
    Kaisys bunu beğendi.
    Follow your own path and let the others talk.
    DANTE
    ÖZEL MESAJDAN OYUNLA İLGİLİ SORU SORMAYIN!
    twitter.com/SyNdRoMe23

Gelecek Vaadeden Anakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    10 Haziran 2009
    devre arasında lazioya almıştım 15 maçta 14 gol attı serie a da az kalsın gol kralı olacaktı

Genç Star TonyMontana1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    08 Şubat 2012
    güzel inceleme teşekkürler

Gelecek Vaadeden TaM35LiK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    19 Mayıs 2010
    Nereden
    istanbul
    inceleme çok güzel herşeyi ile alınabilcek bir oyuncu yalnız fiyatı özelliklerine göre fazla geldi bana

Gelecek Vaadeden SHeLvey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    07 Ocak 2012
    Nereden
    Eskişehir-Bozüyük
    Çok kaliteli bir oyuncu paylaşım için teşekkürler.
    Efe Çıkmaz..

Siteden Uzaklaştırıldı TheAbdkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    19 Ocak 2012
    Nereden
    İstanbul
    Teşekkürler...

Toplam 2 sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA