teşekkürler
Oyuncu İncelemeleri Kategorisinde ve FM 2012 Oyuncu İncelemeleri Forumunda Bulunan Alberto Paloschi | ST Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Her forveti takımıma almam alacaksamda ucuz ama hızlı, çevik, güçlü ve uzun boylu ayrıca mental olarakta iyi bir oyuncu alırım ...
Her forveti takımıma almam alacaksamda ucuz ama hızlı, çevik, güçlü ve uzun boylu ayrıca mental olarakta iyi bir oyuncu alırım mı diyorsunuz ? İşte tam sizin tarifinize uygun bir forvet ile karşınızdayım bu sefer.. Paloschi! Rüzgar gibi hızlı, çevik,atletik, konsantrasyonu sezisi ve soğukkanlılığı üst düzey, kararlarına son derece bağlı, orta seviye takımlar için harika bir forvet.. İsterseniz birazda yakında inceliyelim
Kişisel Bilgi ve Özellikleri
Kariyerine Milan'da başlamış ancak 3 sezon sonunda Parma'ya gidip 3 sezonda orada geçirdikten sonra 1 sezon Genoa macerası yaşayıp Chiveo takımına transfer olmuş. Paloschi'nin kontrat'ı göründüğü gibi 30 Haziran 2012 tarihinde son buluyor. İster Ocak ayında kontrat önerebilirsiniz yada 3,5 ila 4 milyon € arasında bir teklif sunarak takımından rahatlıkla transfer edebilirsiniz. Oyuncunun isteyeceği miktar ise sunucağınız sözleşmeye göre senelik 1,2 milyon ila 1,6 milyon € arasında değişebiliyor.
+Teknik özelliklerinde öne çıkanlar;
Bitiriciliği ve ilk dokunuş özellikleri.. Diğerleri ise oldukça düşük. Ancak bir forvet için diğerlerine fazla gerek olmadığını düşünüyorum.
+Mental özellikleri yaşına göre çok iyi sayılabilir;
Kararlılık,Çalışkanlık,Cesaret,Sezme,Soğukkanlılık ,Topsuz Alan gibi özellikleri çok iyi seviyede,Kararlar ve Topsuz alan becerileri ise orta seviyede bulunuyor ama bunlar yaşını ve potansiyelini de hesaba katarsak gelişmeyecek seviyede değil.
+Fiziksel Özellikleri ise bana göre çok iyi;
Hızı ve çevikliği dikkat çekiyor. Dayanaklı ve dengeli bir oyuncu olmasıda artı yönlerinden biri..Hızlanması,Zıplaması ve Gücü vasat ancak kaliteli bir programla geliştirilemeyecek kadar kötü değil.
Oynadığı Pozisyon & Pozisyonlar
Santrafor olarak oynayabilen Paloschi, pozisyon antremanı yaptırılırsa Sağ Açık olarakta görev alabilmekte. Sol ayağı zayıf ancak sağ ayağı oldukça kuvvetlidir..
Sene 2017 - Oyuncu Özellikleri
Gördüğünüz gibi bütün özelliklerinde gözle görülür bir şekilde artış var.. ( Size önerim forumdada paylaşılan Tug's antreman paketini kullanmanız..) Geçtiğimiz sezonda ise 43 maçta 32 gol 14 asist ile başarılı bir grafik çizdi..
Yorum
Orta seviyeli takımlar için çok kaliteli bir transfer olacağı düşüncesindeyim. Banko ilk 11'inizin değişmez isimlerinden biri olacağı kesin.. Mental özellikleri oyuncunun gelişmesinde aşırı etken.. 1. Sezon sonunda 8,5 milyon teklif gelmişti çoğu kulüpten ancak satmadım, satmayada niyetim yok açıkçası bu performası sergilerkenAlırsanız çok büyük faydasınız görürsünüz, zira bir kaç sezon sonra büyük takımlar peşine takılmaya başlıyor
Bu inceleme FMGraphics adına yapılmıştır. İzinli yada izinsiz paylaşılamaz..
Diğer incelemelerim;
http://www.fmgraphics.net/forum/fm-2012-oyuncu-incelemeleri/48465-vegar-eggen-hedenstad-joker-12-0-4-a.
htmlhttp://www.fmgraphics.net/forum/fm-2...-12-0-4-a.html
İnceleme de oyuncu da çok iyi, FM 2010 efsaneydi Paloschi bi zamanlar![]()
Tek Aşk FENERBAHÇE
bu adamla fierro 2li oynatasım geldi. tutmayın beni yeni kariyer açacam![]()
...Ronaldinho...El Fenomeno...Henry...
iyi adam bu. tek başına kontracı oynatıyorum ben efsane
Follow your own path and let the others talk.
DANTE
ÖZEL MESAJDAN OYUNLA İLGİLİ SORU SORMAYIN!
twitter.com/SyNdRoMe23
devre arasında lazioya almıştım 15 maçta 14 gol attı serie a da az kalsın gol kralı olacaktı![]()
inceleme çok güzel herşeyi ile alınabilcek bir oyuncu yalnız fiyatı özelliklerine göre fazla geldi bana
Göztepe kariyerim I http://www.fmgraphics.net/forum/fm-2...katilisin.html
Çok kaliteli bir oyuncu paylaşım için teşekkürler.
Efe Çıkmaz..
Teşekkürler...![]()
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)