30 şubat 2012 ????
Logolar Kategorisinde ve FM 2012 Logolar Forumunda Bulunan Dev Metalik Logo Paketi v9 30,000+ [TÜM LİGLER][Sürekli Güncel] Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Güncelleme için teşekkürler.FlameS iş başında...
Güncelleme için teşekkürler.FlameS iş başında![]()
30 şubat 2012 ????
Teşekkürler.
"Ölüm Ne Zaman ve Nereden Gelirse Gelsin; Mezarıma Siyah Beyaz Güller Atılacaksa, Mezar Taşıma BEŞİKTAŞ Yazılacaksa, Böyle Ölüm Hoş Gelsin Sefa Gelsin..."
Torrent ile indiriyorum da torrent'de diğer linkler gibi logoları güncel mi ? Yoksa eski sürüm mü kullanılıyor ?
Torentten sonra bütün gülcellemeleri sırasıyla indirmeniz gerekmektedir. Güncellemeler torenttin içnde yok
Karşılıksız , ölesiye , GFB
Siz tezahürat mı sandınız ? " Fenerle kimse başa çıkamaz "
süper ya bende 52 lig vardı
Çok güzel bir çalışma olmuş gerçekten emeği geçen herkese teşekkürler.. Ben indirdim bütün güncellemeleri ile ve şuan hiçbir sorun yok... Herkese tavsiye ederim arkadaşlar. Yalnız güncellemeler devam edecekmiş duyduğuma göre, onun için bir ricam olacak sizden... Lütfen yayınlanacak olan güncellemlerde türk takımlarının logolarına daha da ağırlık verilsin... Bu sadece rica umarım bu mümkün olur...![]()
Şu an 2 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 2 konuk)