emeğine sağlık. çok iyi oldu.
Formalar Kategorisinde ve FM 2012 Formalar Forumunda Bulunan 21 Ülke ve 31 Lig 3D Forma Paketi (FMGraphics Özel) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> 21 Ülke ve 31 Lig 3D Forma Paketi (FMGraphics Özel) Bu çalışma FMGraphics için özel olarak yapılmıştır. İçeriğindeki 21 ülke ...
21 Ülke ve 31 Lig 3D Forma Paketi (FMGraphics Özel)
Bu çalışma FMGraphics için özel olarak yapılmıştır. İçeriğindeki 21 ülke ligi ve alt ligleri olmak üzere toplamda 31 adet lig ve liglerde bulunan takımların 3 boyutlu formaları bulunmakadır. Bu forma paketleri toplanarak bir program haline getirilmiştir. Ama ne yazıkki Türkiye'den sadece 4 büyükler bulunmaktadır. Sizin yapmanız gereken tek şey programı yüklemek ve cache dosyasını silmektir. Cache dosyasının nasıl silineceğini bilmeyen varsa program kurulumu bitince beni oku dosyasını görüntülesinler.
Örnek Görüntü
Kurulum Ekranı
DOWNLOAD
Kod:http://www.fileserve.com/file/3MUBEz8/FMGraphics 3D Forma Paketi.rar
emeğine sağlık. çok iyi oldu.
Teşekkürler Çok güzel olmuş
Konu ReaLyKoBRa tarafından (29 Kasım 2011 Saat 20.11 ) değiştirilmiştir.
teşekkürler..
Ölüm olsa da ucunda, Bayrağım hep avucumda, Formam olsun baş ucumda, FENER yazsın mezar taşımda..
teşekkürler. emeğinize sağlık.
Yaw yamayı olduğu yere kuruyorum cache yi siliyorum yine olmuyo yine olmuyo sorun nerde olabilir arkadaşlar bilgisi olan varmı
Süper Ligde sanırsam gözükmüyor forma numaraları. Ama ülker türk telokom gibi yazılar belli gibi.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)