İndiren olacağını pek sanmıyorum![]()
Yüz Paketleri Kategorisinde ve FM 2011 Yüz Paketleri Forumunda Bulunan Dev Yüz Paketi 3.5 GB (72,000 Resim) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Öncelikle Havlayan Kirpi 'ye çeviri ve uyarlama için Teşekkürler! Paketin Özellikleri; Boyutu net 3.5 GB.. (Anlayacağınız pek kota dostu değil), ...
Öncelikle Havlayan Kirpi'ye çeviri ve uyarlama için Teşekkürler!
Paketin Özellikleri;
- Boyutu net 3.5 GB.. (Anlayacağınız pek kota dostu değil),
- İçeriğinde 72,396 adet futbolcu, antrenör ve teknik direktör resmi bulunmakta,
- Resimler elegant ve cut-out style olarak düzenlenmiş,
- İndirdiğiniz dosyaların formatı .7z formatında. Bu gerekli programı buradan indirebilirsiniz!
Yama: sortitoutsi.net
İndirme Linkleri (Link ve Torrent Mevcut!);Kod:004 18EVERTON78 4eScholl 70club/Gordon1965 7oy 919324935 adi5555 adianady Ado77 Adrianek14 afterware Ajcham Akuakuaku alberttuning aless alexis777 AlienAndy AMiCCelSen anderson56 andresm_91 andystronguk Anthemon Aragao Arshavin Axa b_mack_ badzi 69 bakizp Batista0727 baz1 begoodpam Beast72 Becks_23 BFL-Team Bigreddevil Blackmetalboon Bluedragon boco78 BradH Brightfame bronek7 cachirro Caner Ozaskin Canto7 castor.troy Cavanagh celtfan79 CFCAdams chadwick26 Chainik chmielu Chrisbor Circly Cisquinho cliffyboro CML ovjek Kukuruz Coxis crash2772 CrokeyBoyx crookes Dacho Dahmer DamianMKS dan90 daniel22 Deano1903 Dida Diogo djdannyp Drakestone dustdevil7 Ed7 Ehmo eiji13 elmagnifico elnino06 Epiphany Erlandsson Ernesttico esbendk Faryds fatila fcgb260 fm22 fmfan.ru FMIsrael fmnorge FORZA fra Frankie7 Fran93 frodomin Frohus Fuego Furious P garyh geordie1981 GeorgieB82 Giovani GodOfSheep Goteamgaz gothenburg-1983 Greenbeard Green Lion Hadfield17 hammersmad Hampton Hasjasja Hazza Henta hidalgo hjs Hurysek Hutoew ilovespurs Irons James de Bear jamundj janmukda jennaluv04 Jerome Lebez JerseyGal Jhemre jimbot182 Joe Condor Jonas Joopiter jose77 jozef94sfc jumberto JVC_1995 kalan Kasper The Deity Kastro Katastrophe Khan King Matty Kongdo konradstw kremmen Kriss L!nk1n laushilin LCFC4EVER lestat Lil_Joey Lokypedro Ludia1914 lutonjohn madsruud Man_Overboard ManagersNET Mandrilaftalen Man v.1 mariuskl Marosh08 Maxt18 maxtod77 mazz Miller2202 mixon mmanolis mons montrosefc mpak Mr Manager Mr Mickey MRC Msmichal mufckingud7 Mullen18 mysterio nanci neomann NiceLad nom NSM off_side oicelef ollie1988 oneilpapas orange2000 Oz-Gunner pacoshoreroad pacouk paczyn paradosso pasgio Paul Norman paul_13 pe3ucTop pellizaro Peritri Peter pheenix41 piss1122 poodmund Pumuky qweewq q-tips rallyefan2006 Ramberman rambo180 RANGERS1976 Red_Dog002 remember '67 Renato Almeida Ricken Riquelme RiZO rmbrasil RND Corp. Robertsen Rowan RowRow78 Ruslanincha Rydeen Saintsbreakmyheart Salvio Sam Sanderholm Schleimer Schweigi seagal shervin90 shevelevee shmickey shqvarny sghiminini Siborg Side Splitting Pass skuba slacker5204 Smiteras Sneijder Snk Snowy! sonycannon spadgebump Sports Interactive Graphics Team Stuart1976 TBFP td_1995 TH14_07 The_Bulgarian the_colonel TheHoff timtim11 TiRsTrUp ToyboyElvis Tofu Tomalak Tomha Trickstyler tturbo1 UniK US ARSENAL van6969 venomenon VERSUSTHEWORLD Vialoop vrachar warnerbros92 wookiemiyake xakax xx170xx Yallii yan3k yeyooo zaccki zbla dinamo Zecha Zoolu
Paket ile ilgili geniş bilgi için buradan bilgi alabilirsiniz!
Torrent (Torrent Eklendi! [isohunt]):
Torrent dosyasını, HotFile ile indirmek için TIKLAYIN!
Rar Şifresi: havlayankirpi.blogspot.com
Uploading! (Partlar Torrent ile uyumludur.):
Part 1 Part 2 Part 3 Part 4 Part 5 Part 6 Part 7
Oyun içi görüntüsü;
Torrent Sorunsuz Olarak İnmekte Resimde Görüldüğü Gibi..
Konu Havlayan Kirpi tarafından (02 Aralık 2010 Saat 12.08 ) değiştirilmiştir.
İndiren olacağını pek sanmıyorum![]()
Önemli olan paylaşmaktı.![]()
Geçen seneden elimde mevcut, her oyuncunun yüzü var resmen![]()
torrent olsa belki ama böyle çok zor indirmek ama paylaşım için sağol yinede
File Front ile birden çok dosya indirme imkanın var.
Konu Havlayan Kirpi tarafından (22 Kasım 2010 Saat 11.39 ) değiştirilmiştir.
alternatif rapid hotfile falan olsaydı ii olurdu2sindende premıumum var ama bu seklde bu dosayyı cekemem
![]()
3,66 GB'ymiş bendeki :p
Bi iki SS koyarsan indirmeyi düşünebilirim ben böyle bi olay arıyodum sagolasın buldum ama ben sadece yüzleri gözüksün istiyorum -"vesikalık tarzı, forma, kol gözüksün istemiyorum." Ss koyarsan indiririm hatta arz talep olursa torrent'te yapabilrim.
Şu an 2 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 2 konuk)