O kadar görüntülenme olmuş hiç cevap gelmemiş teşekkürler diyelim öncelikle, torrent i hazırlanıcakmı acaba??
Logolar Kategorisinde ve FM 2011 Logolar Forumunda Bulunan FM 2011 Dev Logo Paketi (3 Alternatif) | Havlayan Kirpi'den! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Merhabalar , ben Havlayan Kirpi burada yeni bir ' Football Manager 2011 ' inşa ediyoruz. Dediler ki; "bütün logolar bir ...
Merhabalar, ben Havlayan Kirpi burada yeni bir 'Football Manager 2011' inşa ediyoruz. Dediler ki; "bütün logolar bir paketin içinde olur mu?" Yaptım olacak! 1,89 GB'lık paketi 900 MB'a kadar indirdim. Sadece 3 part!
Dev Logo Paketinin Özellikleri;
- 16,000'den fazla klüp logosu,
- 800'den fazla organizasyon logosu,
- Tüm yeni ülke bayrakları,
- Büyük ve küçük boyutta logolar,
- Toplam dosya boyutu 928MB (1,89 GB Orjinal Boyutu),
- Harika metalik görünüm.
Daha fazla bilgiyi buradan alabilirsiniz.
İndirme Linkleri (3 Ayrı Alternatif Mevcut);
Rar Şifresi: havlayankirpi.blogspot.com
Not: Tüm sunuculardaki partlar uyumludur.
İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN (TEK PARÇA)
Uploading.Com [YENİ!! 928 MB TEK LİNK!!] :
Tek Link olarak indirmek için tıklayın!Dosyayı nereye atacaksınız?Ülke Bayraklarını HotFile ile indir!
Ülke Bayraklarını FileServe ile indir!
Ülke Bayraklarını Uploading ile indir!
İçinden çıkan flags klasörünü, Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2011\graphics\pictures içine atın.
Tüm partları masaüstüne logos adlı klasör oluşturup tek tek içine çıkarın. Daha sonra elde ettiğiniz logos klasörünü, Belgelerim > Sports Interactive > Football Manager 2011 > graphics > pictures içine atın. Eğer başka bir logos klasörü varsa onu silin. Logos klasörünü belirtilen yere attıktan sonra Cache dosyasını silin ve oyununuza devam edin.
Eğer hala oyunda gözükmüyorsa çözüm yolları:
Yapımcı: sortitoutsi.net (kremmen)
Oyun içi görüntüler;
![]()
Konu Havlayan Kirpi tarafından (07 Kasım 2011 Saat 12.57 ) değiştirilmiştir.
O kadar görüntülenme olmuş hiç cevap gelmemiş teşekkürler diyelim öncelikle, torrent i hazırlanıcakmı acaba??
Birader tesekkur ederm ama olmadi nerde yanlis yaptim acaba?
Eline emeğine sağlık kardeşim.. Bu paylaşımını da indirecegim.. Sayende oyuna renk geldi vallaBiraz yavaşlatıyo ama o kadar da olacak..
Bu arada dikkatimi çekti.. Hazır Hotfile ve easy-share için daha koymamışken söyleyeyim.. Türkiye Süper Lig de Turkcell Super Lig in amblemi var.. Ama bildiğin üzre Spor Toto Super Lig oldu.. Bu değiştirip düzeltmek mümkün olur mu?
![]()
Konu canguler87 tarafından (11 Kasım 2010 Saat 14.27 ) değiştirilmiştir.
ben yapamadim yukledim ama olmadi ne yapmam gerekiyor ?
Eğer arkadaşın paylaştığı eski paket değilse logo doğru;
Not:Yeni paketin açılmış boyutu 2.04 gb![]()
Arkadasim sen nasil yükledin ben yapamadim olmuyo sinir oldum :S
Belgelerim > Sports İnteractive > Graphics > logos yapıcaksın olmazsa
c: document and setting / bilgisayar adı / application data / sports interactive in içindeki cache yi sil
Olmadi olmuyo olmuyo biraderrrrr denedim kac kere olmadi((((( yardim lütfen.
---------- Post added at 15:06 ---------- Previous post was at 15:04 ----------
Kayitli oyunum var onda deniyorum logo paketi yükledikten sonra yeni oyun mu acmak gerekiyo ?? Yardimlariniz lütfen.
graphics in içine logos olarak attıgına emin misin??
Oyunun içinden user skin açtın mı??
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)