Yamayı çıkaranlar yardımcı olacaktır.
FM 2011 Türkçeleştirme Çalışmaları Kategorisinde ve FM 2010 Türkçeleştirme Çalışmaları Forumunda Bulunan Fm 2010 Türkçe Yama Sorun :( Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> ArkadaşLar türkçe yama v2 yi kurdum galatasarayda normaL oynuyordm %90 ı fln yani paylaşıldığı tam olarak türkçeydi ama sonra günceLLeme ...
ArkadaşLar türkçe yama v2 yi kurdum galatasarayda normaL oynuyordm %90 ı fln yani paylaşıldığı tam olarak türkçeydi ama sonra günceLLeme attım.Yeni kariyer açtım.Borissia Dormund 'da sonra oyuna girdiğimde spiker tamamen ingilizce takım taktiklerinden topla koşma uzaktan şut çekme araya pas atma seçenekleri fln bazıları ingilizce oldu.Eskiden günceLLeme atmadan önceki türkçe yerlerin bazıları ingilizce nasıl düzelticem anlamadımBir yardımcı olun lütfen Oyun ayarları fLn birşey mi vaR?
Not:
1-) türkçe yamayı defalarca yeniden kurdum.Cacheyi siLdim....
2-) Oyunu siLdim yeniden kurdum.Türkçe Yamayıda kurdum...
ama hala normalde türkçe olması gereken yerler [ En ÖnemLisi SPİKER ] ingilizce lütfen bi çare bulun şuna![]()
Yamayı çıkaranlar yardımcı olacaktır.
sabırLa beKLiyorum güncelleme v3 e yükseltmeden önce böyle bir sorun yoktu.Yamayı çıkaranların düzenlediği gibi %90 türkçe ile oynuyordm ama şimdi %50 biLe yok
ayrıca v2 yi 2-3 kere indirip yeniden kurmayı denedim ama yine aynı
---------- Post added at 15:12 ---------- Previous post was at 15:06 ----------
resimdende anlayabiLeceğiniz gibi taktik maç görünümü kENar talimatları v.b türkçe ama spiker ingilizce....
ResimLer:
Gözükmüyorsa
1-)http://www.ressim.net/show.php/86689...sorun.bmp.html
2-)http://www.ressim.net/show.php/86689...orun2.bmp.html
Vallahi Kardeşim..Bende V2 yükledim fakat senin gibi bir sorun yok..Spiker Türkçe Bir Kaç kelime dışında..Ana menüden v2 olmuş mu bir ona bak.. v1 mi yazıyor v2 mi?
Bir Oyundan Fazlası (Football Manager)
tam olarak nereden bakıcam ????
oyunu komple sil oyunu kur sonra güncelleme ve en son olarka türkçe kur düzelecektir
"Kaç gol attığımın bir önemi yok,önemli olan onları nasıl attığım."
"Eğer Ajax alt yapısında oynuyorsanız zaten büyük bir yıldızsınız demektir."
İBRAHİMOVİÇ
dediğini tamamen yaptım belgeLerimi yani kariyerimi yedekledim sonra oyunu deneteim masası [ unistaL ] siLdim ve yeniden kurdum....
sonra güncelleme 10.3ü yükledim.Türkçe yamayı kurdum.Kariyerime devam edicektm baktım yine aynı
mecbur böyle devam ediyorum ama bi çözüm bulun
ayrıca Özgür Çetin hemşeriyiz![]()
oyunu tamamen kaldırdığına eminmisin sadece denetim masasından kaldırmak yetmiyor bazı dosyalar kalıyor hala önce fm türkçe yamayı sil sonra denetim masasından sil daha sonra başlat ara dan FM 2010 olarak arat çıkan tüm dosyaları sil sonra bir iki işlem daha vardı forumda vardı bu konu Fm 2010 tamaman nasıl kaldırılır diye oraya bakarak fm yi komple sil pc den ondan sonra Fm yi kur oyunu hiç açmadan 10.3 ü ve ardından türkçe yama v2 yi kur sorunsuz çalışacaktır.Bende de v1 yaması varken üstüne v2 yüklemiştim ve karışmıştı daha sonra bu dediklerimi yaptım sırasıyla şu an sorun yok bu işlemleri yaptıktan sona oyuna girdiğinde üstte TÜRKÇE YAMA V2 yazısı çıkıyorsa olmuş demektir .
''Ben sporcunun gereksiz, ahlaksız ve bonservisi elinde olanını severim''Adnan Polat
revo uninstlaler canavar gibi herşeyi siler temizler dene gör![]()
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)