twitter facebook steam
Toplam 4 sayfa 123 ... SonuncuSonuncu
Konuda toplam 32 mesaj bulunuyor.

Fm 2010 Türkçe Yama V3 çıkacak mı ?

FM 2011 Türkçeleştirme Çalışmaları Kategorisinde ve FM 2010 Türkçeleştirme Çalışmaları Forumunda Bulunan Fm 2010 Türkçe Yama V3 çıkacak mı ? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Arkadaşlar henüz V2 yaması yeni çıktı fakat tam anlamıyla %100 e yakın türkçeleştirme yapılmadığını gördük birçok eksik ve çevrilmemiş yerler ...

Gelecek Vaadeden scuf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    12 Mart 2008
    Nereden
    Bursa,İzmir,İstanbul

Fm 2010 Türkçe Yama V3 çıkacak mı ?

Arkadaşlar henüz V2 yaması yeni çıktı fakat tam anlamıyla %100 e yakın türkçeleştirme yapılmadığını gördük birçok eksik ve çevrilmemiş yerler var hala, yama yapımcılarından bir arkadaş 11 nisan gibi gerekli düzenlemeler ve eksik yerler halledilecek ve yeni bir sürüm yayınlanacak demişti acaba sadece birkaç yer düzeltilerek yeni v2 yamasımı çıkacak yoksa biraz daha uğraşıp %100 yakın seviyelerde bir V3 yamasımı çıkacak , birçok arkadaşın kafasında bu soru vardır emimin ben şu anda kariyerimi durdurdum çünkü en zevk aldığım basın toplantıları ve oyuncu açıklamalarında hala bazı yerler ingilizce o yüzden yine v1 yamasında aldığım zevkten fazlasını alamıyorum oynarken.

Yamayı yapan arkadaşlar tarih vermeselerde olur fakat böyle bir yama çıkacaksa v2 nin düzeltmesimi olur yoksa biraz daha kapsamlı ve sonkez olarak %100 e yakın v3 mü çıkar , söylerlerse ona göre bizlerde kendimizi ayarlarız.
    ''Ben sporcunun gereksiz, ahlaksız ve bonservisi elinde olanını severim''
    Adnan Polat

Gelecek Vaadeden semera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    24 Ekim 2007
    bence cıkmaz arkadasım

MeLih Razor_332 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    14 Aralık 2008
    Nereden
    The Paris of the East
    Yama çıkacak arkadaşlar bunun bir ara yamamı yoksa v3 yamasımı olacağına yönetim karar verecek amaçları yakalayabildikleri en iyi çeviri oranını yakalamak.

Şu an v2 yaması içinde gördüğünüz çevrilmemiş yerleri ve anlam bozukluklarını bir ekran görüntüsü alarak şu sayfaya ekleyerek hem çevrilmemiş yerlerin çevrilmesini hemde yapımcılara çeviri konusunda destek olursunuz. En iyi çeviri oranının yakalanması için el birliğiyle yardımcı olalım

Kavgamsın, Sevdamsın, Davamsın, YaLnızLığımsın, KimsesizLiğimsin, Öfkemsin, Sevgimsin, Sen benim Yüreğimsin…
    Hüznümde göz pınarLarımdaki bir damLa yaşsın,
    Sevincimde havaya kaLkan yumruğum,
    Boş vermişLiğimde beni yeniden hayata bağlayansın.
    KaLbimi fetheden Sarının Laciverte sevdasını karşılayabilen yegâne sözcüksün FeNeRBaHÇeM..!!

Genç Star Hakan_Serdar_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    10 Nisan 2010
    Nereden
    Trabzon/Türkiye - Mannheim/Almanya
    ya Melih kardes.. resim olarak yükle diyosun da. :S bende v2 yamasini yükledigim halde bile hersey ingilizce.. mesela gelen mailler, yada basin toplantilari.. hersey aslinda.. sadece mac oynanirken türkce yazi geliyo.. tabi arasina da arada bir ingilizce cikiyo ama o kadar önemli degil... ya da ben mi yanlis yükledim?

Gelecek Vaadeden aktas55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    12 Eylül 2009
    Nereden
    istanbul
    Alıntı Hakan_Serdar_61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya Melih kardes.. resim olarak yükle diyosun da. :S bende v2 yamasini yükledigim halde bile hersey ingilizce.. mesela gelen mailler, yada basin toplantilari.. hersey aslinda.. sadece mac oynanirken türkce yazi geliyo.. tabi arasina da arada bir ingilizce cikiyo ama o kadar önemli degil... ya da ben mi yanlis yükledim?
    merhaba arkadaşım muhtemel yanlış yükleme yapmış olmalısın..bende öle sorunlar yok.

Gelecek Vaadeden torresgkhn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    16 Haziran 2009
    Nereden
    Samsun
    Çoğu yöneticinin ygs sınavı vardı yoğun baskı sonucunda bir yama çıkardılar şimdi sınav bittiği için daha detaylı çalışabilirler sonuç olarak ben dahil bir çok kişi bu sınava girdi o yüzden fm ye kimse önem vermedi
    Samsun güzelse Sebebi SenSin SamsunSpor

Yıldız Oyuncu TDurden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    18 Ocak 2009
    Nereden
    İzmir
    Çıkabilir tabii ki ama LYS'den önce olmaz bence ki olmasınada gerek yok.Yazın belki bir bomba patlatıp v3 çıkabilir.

Takım Oyuncusu GokhanAkman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    01 Aralık 2009
    Bende Yapabilecekleri En iyi Çalışmayı Yapmışlar Zaten Basın Toplantılarının Çoğu Türkçe..Çıksa da Çıkmasa da Teşekkürler..

Genç Star hercai55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    03 Mart 2010
    Nereden
    antalya
    bak arkadaşım büyük ihtimalle senin yaman hala v1dir.ayarlardan bir bak.eğer öyleyse şunu bir dene.eğer yamayı kurmuşsan varsayılan olarak yerel disk c:/program files/sportinteractivite/fm 2010/data içerisinde hem language hemde languages klasörleri vardır.sen language içindeki dosyayı languagese yapıştıracaksın.sonra cache sil ve artık v2 olarak kullanabilirsinumarım yardımcı olur kardeş.
    BİR GÜN MUTLAKA...

Genç Star hercai55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    03 Mart 2010
    Nereden
    antalya
    bak arkadaşım büyük ihtimalle senin yaman hala v1dir.ayarlardan bir bak.eğer öyleyse şunu bir dene.eğer yamayı kurmuşsan varsayılan olarak yerel disk c:/program files/sportinteractivite/fm 2010/data içerisinde hem language hemde languages klasörleri vardır.sen language içindeki dosyayı languagese yapıştıracaksın.sonra cache sil ve artık v2 olarak kullanabilirsinumarım yardımcı olur kardeş.
    BİR GÜN MUTLAKA...

Toplam 4 sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA