twitter facebook steam
Konuda toplam 5 mesaj bulunuyor.

Fm 2010 Türkçe Mac os X Nasıl Yüklenir ?

FM 2011 Türkçeleştirme Çalışmaları Kategorisinde ve FM 2010 Türkçeleştirme Çalışmaları Forumunda Bulunan Fm 2010 Türkçe Mac os X Nasıl Yüklenir ? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Baslıkta oldugu Gibi Arkadaslar Mac os x Sistemim Var bi yöntem varmıdır türkçe yama v2 kurmam için ?...

Genç Star epelden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    02 Aralık 2009

Question Fm 2010 Türkçe Mac os X Nasıl Yüklenir ?

Baslıkta oldugu Gibi Arkadaslar Mac os x Sistemim Var bi yöntem varmıdır türkçe yama v2 kurmam için ?

Katılış
    02 Aralık 2009
    Arkadaslar Bu Konunun Benim Gibi Bir çok Mağdur olacak arkadaslarımızıda etkileyecegini dusunerekten ve önemli bir bilgi paylasımı olacagını dusundugumden sordum ve herhangi bir yönetici arkadasımızdan cevap alamadım umarım en kısa zamada fmgraphics.net yoneticileri turkce calısmalarda emegi gecen arkadasların bu konu ile ilgilenecegini dusunuyorum mac kullanıcıların bu magduriyetini goz onunde bulundurarak yardımcı olmanız dileğiyle iyi calısmalar.

Gelecek Vaadeden Kokarca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    23 Temmuz 2009
    Manuel yüklemen gerekiyor

ilk önce indirdiğin turkcefm2010v2.exe dosyasını herhangi bir sıkıştırma programıyla Exract Here (Buraya Çıkart) diyerek indirmiş olduğun yere çıkart (WinRar veya 7Zip öneririm)
    Daha sonra çıkan klasörün içinde Data isminde başka bir klasör görüceksin onun içinde de iki tane languages ve updates klasörleri bizim kullanıcaklarımız

languages klasörünü aç english.ltf dosyasını oyunun kurulu olduğu klasörü açarak (D:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2010\data\languages) içine atıcaksın

updates klasörünü aç daha sonra update-1030 klasörünü ve son olarak data klasörünü burda bulunan iki klasör den events klasörünün içindeki events.cfg maç motorunu türkçeleştirir events.cfg dosyasınıda (D:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2010\data\updates\update-1030\data\events)
    içine atıcaksın

Diğer dosyalar seni ilgilendirmiyo bende bu şekilde kurdum kullanıyorum her ihtimale karşı bu işlemi uygulayacağın klasörlerin yedeğini al beğenmediğin yada işlerin ters gittiği bir durumda geri dönme şansın olsun

Son olarak klasör yollarını verirken Program Files olarak devam eden yol Mac te nasıl devam ediyor bilmiyorum sen onu kendi konfigürasyonuna göre ayarlarsın yani oyun nerede yüklüyse iyi eğlenceler dilerim ....

Katılış
    02 Aralık 2009
    Öncelikle Çok Teşekkür Ederim Bu Konuyla İlgilendigin İcin Simdi Senin Dediklerini Tek tek Uyguladım Fakat turkce yama .ltf formatında gozukuyor oyun yuklendikten sonra language paketi .ltc formatına cevirdim manuel olarak ardından kopyaladım english.ltc olarak fakat oyun icerisine girdigimde problem suki sadece prefences da language de turkish yazıor oyun turkce olmadı hala english duruor bu arada dosyada application bolumunde yer alıyor app ---> sports int... ---> football man2010... die yer alıyor tekrardan yardımların olursa cok sevinirim

Gelecek Vaadeden Kokarca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    23 Temmuz 2009
    merhaba üzgünüm geç cevap verbildim sorunu halen çözemediysen english.ltf dosyasının uzantısını değiştirmeden direk language klasörüne atmayı denermisin bende sana yukarda anlattığım şekilde yüklediğimde bir çok yerin sorunsuzca türkçeleştiğini gördüm tabi bunu yaparken orjinal english.ltc veya english.ltf dosyaları varsa klasörde silmiştim yedeğini alıp

Cash klasörünü silmeyi unutma bende daha önceden silmeyip direk her açılışta yeniden dosyaları okuyacak şekilde işaretli olduğu halde saha içi reklamlarda sorun yaşamıştım cash klasörünü sildikten sonra sorun halolmuştu bir nedenide bu olabilir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA